Είσαι φοιτητής και νεολαίος; Κάνε τις διακοπές σου στην Κω και γνώρισε την Κωακή φιλοξενία!
Του Βασιλούδη Σ. Θεοδόσιου

Ένα από τα ιδανικά μέρη της χώρας μας για να κάνεις τις καλοκαιρινές διακοπές σου είναι το νησί της Κω!

Η Κως δεν αποτελεί απλώς τουριστικό προορισμό για τον οργανωμένο και οικογενειακό τουρισμό, αλλά και προορισμό εναλλακτικού τουρισμού.

Αν είσαι, λοιπόν, φοιτητής και νεολαίος, ετοίμασε τον σάκο σου και έλα να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία! Έλα στο νησί του Ιπποκράτη!

Μπορείς να κλείσεις αρκετά νωρίτερα ένα αεροπορικό εισιτήριο, που κάποιες φορές δεν ξεπερνά τα είκοσι ευρώ, ή να απολαύσεις μια μοναδική κρουαζιέρα – σαφάρι με το πλοίο της γραμμής, απολαμβάνοντας από το κατάστρωμα την προσέγγιση των νησιών, με μοναδικό σου εφόδιο έναν υπνόσακο. Φτάσε στο νησί της Κω και αναζήτησε τις φιλόξενες πανσιόν. Αν είσαι με παρέα, το κόστος διαμονής σου θα μειωθεί αισθητά.

Η Κως είναι το νησί του ποδηλάτου, οπότε μπορείς να νοικιάσεις ένα ποδήλατο και να περιηγηθείς στην πόλη και στις κοντινές παραλίες.

Αν θέλεις να μεταβείς σε άλλες περιοχές, υπάρχει ένα άψογο δίκτυο λεωφορείων αστικού και υπεραστικού τύπου, που με ένα πολύ μικρό βαλάντιο, μπορεί να σε μεταφέρει εκεί που επιθυμείς.

Το νησί της Κω διαθέτει έναν πολύ μεγάλο αριθμό τουριστικών αξιοθέατων, τα περισσότερα από τα οποία δεν έχουν καν εισιτήριο για να τα δεις.

Κάνε την επίσκεψη σου στον Πλάτανο του Ιπποκράτη, στο κάστρο των Ιπποτών, στην παλιά πόλη, στην πλατεία Ελευθερίας και σε τόσα αλλά μοναδικά μνημεία του νησιού.

Αν σου αρέσει η περιπέτεια, το νησί διαθέτει μεγάλη γκάμα από extreme θαλάσσια σπορ, safari τζιπ, Water park που μπορούν να καλύψουν τον πιο απαιτητικό νεολαίο.

Όσον αφορά το φαγητό, το νησί διαθέτει πλήθος παραδοσιακών εστιατορίων με πολύ φιλικές τιμές, όπου μπορείς να δοκιμάσεις τις γεύσεις από την τοπική γαστρονομική παράδοση. Επίσης, υπάρχει μεγάλος αριθμός καταστημάτων που προσφέρουν ένα ποιοτικό πρωινό.

Τέλος, πήγαινε στην παλιά πόλη, όπου μπορείς να βρεις πολύ όμορφα αναμνηστικά για να θυμάσαι την επίσκεψη σου στο νησί.

Μην καθυστερείς, πάρε το σακίδιο σου και ξεκίνα μια πολύ όμορφη περιπέτεια. Έλα στην Κω, γνώρισε την Κωακή φιλοξενία και ζήσε το όνειρο!

Βασιλούδης Σ. Θεοδόσιος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;