Τα
Ένας διαφορετικός τρόπος για να ακούσεις κλασσικά παραμύθια!

Τα παραμύθια μας έχουν κρατήσει συντροφιά από την παιδική μας ηλικία μέχρι και σήμερα. Πολλές φορές έχεις πιάσει τον εαυτό σου να σκέφτεται αυτές τις κλασσικές ιστορίες ή να βλέπει ταινίες και σειρές που έχουν σχέση με αυτές. Τι θα έλεγες, όμως, για μία διαφορετική προσέγγιση στα παραμύθια;

Τα παραμύθια που έχεις γνωρίσει από μικρός έχουν αλλάξει αρκετές φορές. Στιχουργοί, σκηνοθέτες, συγγραφείς και γενικότερα δημιουργεί τα έχουν ντύσει πολλές φορές με πιο σκοτεινές αποχρώσεις και έχουν μπει σε πιο σκοτεινά νερά. Μερικά παραδείγματα είναι το μιούσικαλ “Into The Woods” του Stephen Sondheim, η επιτυχημένη σειρά “Once Upon a Time” αλλά και το υπέροχο κόμικ “Fables”.

Όμως, μία διαφορετική προσέγγιση στα παραμύθια μας έκανε να στρέψουμε το βλέμμα μας.

Ο γνωστός ράπερ, στιχουργός και MC Δημήτρης Μεντζέλος μας παρουσιάζει τα “Ραπαμύθια”. Ο γνωστός ράπερ μετέτρεψε τα παραμύθια αυτά με τη βοήθεια της ραπ μουσικής σε κάτι διαφορετικό.

Μπορεί να μη σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις και να αποκοιμηθείς. Το μόνο σίγουρο, όμως, είναι ότι θα τα χορέψεις και θα δεις τα παραμύθια αυτά με μία πιο φρέσκα και τελείως διαφορετική μορφή.

Ο Δημήτρης Μεντζέλος έχει ανοίξει και κανάλι στο YouTube για τα “Ραπαμύθια”, οπότε ελπίζουμε να δούμε και άλλα κλασσικά παραμύθια να βγαίνουν σε αυτή τη νέα εκδοχή. Μέχρι στιγμής, μπορείς να απολαύσεις τα “Τρία Γουρουνάκια”!

Δες ακόμα: Χάνσελ και Γκρέτελ: Το trailer της ταινίας μας ανατρίχιασε κάπως!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;