Ηλικιωμένος διώκεται για βιασμό 6χρονης στην Πέλλα

Ηλικιωμένος διώκεται για βιασμό 6χρονης στην Πέλλα

Η μητέρα και η γιαγιά του μικρού παιδιού κατήγγειλαν 60χρονο γείτονά τους

Tο ματωμένο φόρεμα ενός 6χρονου κοριτσιού και η παρατηρητικότητα της μητέρας οδήγησαν στην άσκηση ποινικής δίωξης από την Εισαγγελία Έδεσσας σε βάρος ενός 60χρονου στην Σκύδρα της Πέλλας για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου με την επιβαρυντική περίσταση του ότι το θύμα ήταν κάτω των 12 ετών, όπως μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα tastv.gr.

Ο φερόμενος ως δράστης φρουρείται νοσηλευόμενος σε νοσοκομείο, αφού όταν έμαθε ότι η 6χρονη είπε για τον βιασμό της στη μητέρα και τη γιαγιά της, οι οποίες τον κατήγγειλαν για βιασμό ανηλίκου στην Αστυνομία, προσπάθησε να αυτοκτονήσει πίνοντας φυτοφάρμακο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου μια εβδομάδα, όταν ο 60χρονος φέρεται να πρόσφερε καραμέλες και μπισκότα στο ανήλικο παιδί, προκειμένου να το παρασύρει στο σπίτι του, όπου εκεί φέρεται να ασέλγησε πάνω του.

Το 6χρονο κορίτσι επιστρέφοντας στο σπίτι του, που βρίσκεται σε απόσταση 20 μέτρων από του 6οχρονου, ήταν φοβισμένο, ενώ στο φορεματάκι του υπήρχαν κηλίδες αίματος τις οποίες παρατήρησε η μητέρα. Στις ερωτήσεις της μητέρας και της γιαγιάς το κοριτσάκι φέρεται να αποκάλυψε, τα όσα έζησε στο σπίτι του 60χρονου. Μάλιστα, το παιδί εξετάστηκε και από παιδοψυχίατρο και ανέφερε, ότι ο ηλικιωμένος άνδρας το δελέασε με λιχουδιές και την έβαλε στο σπίτι του. Η 6χρονη υποβλήθηκε και σε ιατροδικαστική εξέταση, το αποτέλεσμα της οποίας αναμένεται.