Διακοπή κυκλοφορίας στα τούνελ στην Κακιά Σκάλα

Διακοπή κυκλοφορίας στα τούνελ στην Κακιά Σκάλα

Πότε θα ισχύουν τα έκτακτα μέτρα

Διακοπή κυκλοφορίας τις νυχτερινές ώρες θα εφαρμοστεί διαδοχικά από αύριο (Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου) στα τούνελ στην Κακιά Σκάλα. Η διακοπή κυκλοφορίας θα ισχύει από τις 22:00 το βράδυ μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης ημέρας.

Ειδικότερα, λόγω έργων αναβάθμισης του Συστήματος Αυτοματισμού των εγκαταστάσεων του συμπλέγματος των Σηράγγων Κακιάς Σκάλας, η Ολυμπία Οδός ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει διακοπή κυκλοφορίας:

-       την Τρίτη 18/09 στη κατεύθυνση προς Κόρινθο, ενώ η κυκλοφορία στην κατεύθυνση προς Αθήνα δεν επηρεάζεται και λειτουργεί κανονικά

-       την Τετάρτη 19/09 στην κατεύθυνση προς Αθήνα, ενώ η κυκλοφορία στην κατεύθυνση προς Κόρινθο δεν επηρεάζεται και λειτουργεί κανονικά

Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω νυκτερινών διακοπών κυκλοφορίας, η κυκλοφορία θα εκτρέπεται μεταξύ των κόμβων Μεγάρων (ΧΘ 38,5) και Κινέτας (ΧΘ 55,5) στην Παλαιά ΕΟ Αθηνών – Κορίνθου.

Σε περίπτωση μη εκτέλεσης των εργασιών, θα υλοποιηθούν τις αντίστοιχες μέρες της επόμενης εβδομάδας δηλαδή την Τρίτη 25/09 και την Τετάρτη 26/09 αντιστοίχως.

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.