Κάθειρξη 30 ετών στον γνωστό φλαουτίστα για αποπλάνηση ανηλίκων

Κάθειρξη 30 ετών στον γνωστό φλαουτίστα για αποπλάνηση ανηλίκων

Δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό

Σε κάθειρξη 30 ετών και έξι μηνών καταδικάστηκε, από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, ο διακεκριμένος φλαουτίστας της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών για αποπλάνηση ανηλίκων, κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων, κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας και παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία.

Οι δικαστές δεν αναγνώρισαν κανένα ελαφρυντικό στον γνωστό μουσικό ο οποίος βρέθηκε στο εδώλιο μετά τις καταγγελίες που έκαναν σε βάρος του δυο μικρές μαθήτριες του στο Ωδείο, πριν από δυο χρόνια.

Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκε, επίσης, χρηματικό πρόστιμο 100.800 ευρώ.

Ο φλαουτίστας μετά την απόφαση του δικαστηρίου πήρε το δρόμο για τη φυλακή καθώς οι δικαστές, κατά πλειοψηφία, αποφάσισαν να μην χορηγήσουν αναστολή στην έφεση που θα ασκήσει.

Το δικαστήριο υιοθέτησε την πρόταση της εισαγγελέως η οποία σε μια αγόρευση – καταπέλτη ζήτησε την ενοχή του. «Τα έκανε όλα για την ικανοποίηση της γενετήσιας επιθυμίας του. Εκμεταλλεύτηκε τη σχέση εμπιστοσύνης. Η δράση του δεν είχε όρια αφού ενώ είχε καταγγελθεί συνέχισε να κάνει τα ίδια και σε άλλη μαθήτρια.» ανέφερε χαρακτηριστικά η εισαγγελική λειτουργός.

Οι  γονείς των δυο κοριτσιών, 10 και 9 ετών, συγκλόνισαν με τις μαρτυρίες τους όταν μίλησαν  για τη φρίκη που έζησαν τα παιδιά τους πίσω από τις κλειστές πόρτες του Ωδείου,  στα χέρια του ανθρώπου που θεωρούσαν υπεράνω υποψίας.