Συλλήψεις ατόμων για την επίθεση σε Αμερικανό ναύτη στη Σούδα

Συλλήψεις ατόμων για την επίθεση σε Αμερικανό ναύτη στη Σούδα

Οι φερόμενοι ως δράστες έχουν απασχολήσει τις Αρχές για περιστατικά παραβατικότητας

Συνελήφθησαν έξι άτομα το πρωί της Τρίτης με την κατηγορία ότι ξυλοκόπησαν και μαχαίρωσαν Αμερικανό ναύτη στις Ασίτες το απόγευμα της Κυριακής. Πιο συγκεκριμένα τρεις Αμερικανοί υπήκοοι που υπηρετούν στη Βάση της Σούδας, δέχθηκαν επίθεση από ομάδα ατόμων με αποτέλεσμα η Αστυνομία να ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, oι έξι που συνελήφθησαν στην επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν ΟΠΚΕ, ΤΑΕ, Δίωξη Ναρκωτικών και Ασφάλειας, έχουν απασχολήσει - όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες - τις Αρχές και στο παρελθόν με περιστατικά παραβατικότητας.

Πρόκειται για άτομα που είναι όλα νεαρής ηλικίας ενώ ο έβδομος που παραπέμπεται στον Εισαγγελέα, κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου καθώς οι δύο εκ των έξι είναι κάτων των 18 χρονών. Η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη τους μετά από έρευνα ευρείας κλίμακας που έλαβε χώρα σε Αγία Βαρβάρα, Γέργερη, Ατσιπάδες, Μελιδοχώρι και Μεγάλη Βρύση.

Όπως αποδείχθηκε από την προανάκριση, ο Αμερικανός ναύτης βρέθηκε στις Ασίτες μαζί με φίλους του για να δειπνήσουν και όλα ξεκίνησαν όταν ρώτησε για το που να πάει να φάει. Οι κατηγορούμενοι ξεκίνησαν να τον χτυπούν με μαγκούρες και ένας εξ' αυτών τον μαχαίρωσε στην κοιλιακή χώρα με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στην ΜΕΘ του Βενιζελείου. Όσον αφορά τον δράστη του μαχαιρώματος, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι 20 χρονών και συνελήφθη και εκείνος σήμερα το πρωί.