Ξέθαψαν τζιπ από την άμμο σε παραλία της Πρέβεζας

Ξέθαψαν τζιπ από την άμμο σε παραλία της Πρέβεζας

Θάφτηκε πριν από 2 μήνες, όταν ο Γερμανός ιδιοκτήτης του επιχείρησε να την διασχίσει

Ολόκληρη επιχείρηση με εκσκαφέα και εργάτες με φτυάρια στήθηκε στην παραλία Καναλίου στην Πρέβεζα, προκειμένου να αποκαλυφθεί και να ανασυρθεί ένα τζιπ, το οποίο είχε θαφτεί κάτω από την άμμο.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα prevezatoday.gr, το αυτοκίνητο μάρκας Range Rover ανήκει σε Γερμανό αξιωματικό της αστυνομίας, ο οποίος πριν από περίπου 2 μήνες προσπάθησε να διασχίσει με αυτό την παραλία, με αποτέλεσμα να κολλήσει στην άμμο. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, ο ιδιοκτήτης προσπάθησε να το απομακρύνει από την παραλία με την χρήση τρακτέρ, ωστόσο οι ακραίες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν εκείνο το διάστημα, καθιστούσαν αδύνατη την μεταφορά του από το σημείο.

Αποτέλεσμα ήταν, το αυτοκίνητο να θαφτεί κυριολεκτικά στην άμμο. Στη συνέχεια ο ιδιοκτήτης ενημέρωσε την τροχαία, η οποία μετά και την απαραίτητη διασταύρωση των στοιχείων, αποφάσισε να συνδράμει στην επιχείρηση ανάσυρσης του από την άμμο. Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία και το όχημα βρίσκεται ξανά στα χέρια του ιδιοκτήτη.