Η πρώτη αντίδραση της συζύγου του επιχειρηματία που δολοφονήθηκε στη Βούλα

Η πρώτη αντίδραση της συζύγου του επιχειρηματία που δολοφονήθηκε στη Βούλα

«Είχε έρθει εκείνες τις μέρες για διακοπές. Από εκεί και πέρα ο ίδιος λέει ότι δεν έχει καμία σχέση, δεν εμπλέκεται»

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks Βικτώρια Καρύδα εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη σύλληψη ενός υπόπτου για τη δολοφονία του συζύγου της, τον Οκτώβριο του 2018 στη Βούλα, μιλώντας σε δημοσιογράφους.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που αυτόν τον άνθρωπο τον έχουν πιάσει. Εύχομαι το χειρότερο γι’ αυτόν τον άνθρωπο», δήλωσε η Βικτώρια Καρύδα, προσθέτοντας: «Η Ασφάλεια κάνει τη δουλειά της και εύχομαι να πάνε έτσι όπως πρέπει να πάνε τα πράγματα».

Ο συλληφθείς είναι ένας Βούλγαρος υπήκοος τουρκικής καταγωγής. Η σύλληψή του έγινε το βράδυ της Τρίτης στη Γλυφάδα, μετά από συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας.
Πάντως, σύμφωνα με τη δικηγόρο του, Β. Παντελίδη, ο συλληφθείς υποστηρίζει πως είναι αθώος.

«Είχε έρθει εκείνες τις μέρες για διακοπές. Από εκεί και πέρα ο ίδιος λέει ότι δεν έχει καμία σχέση, δεν εμπλέκεται».

Υπενθυμίζεται πως ο σύζυγος της πρώην παίκτριας του My Style Rocks Βικτώριας Καρύδα δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι τους στη Βούλα. Το θύμα μόλις βγήκε από το σπίτι του και μπήκε στο αυτοκίνητό του δέχθηκε τουλάχιστον 4 σφαίρες από πυροβόλο όπλο, στο στήθος και την πλάτη, που τον τραυμάτισαν θανάσιμα.

Ο 46χρονος, που φέρεται να είχε συλληφθεί για υποθέσεις ναρκωτικών στην Ελλάδα, αλλά και την Αυστραλία, προσπάθησε να βγει από το αυτοκίνητό του μόλις δέχθηκε τις πρώτες σφαίρες, ενώ οι δράστες τον πυροβόλησαν ξανά. Η εκτέλεση είχε καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας του σπιτιού.

Σημειώνεται, ότι την ώρα της δολοφονίας, τα δύο παιδιά του 46χρονου βρίσκονταν σε διπλανό σπίτι, ενώ η σύζυγός του συμμετείχε σε επίδειξη μόδας.