Πάνος Ζάρλας: Το τελευταίο αντίο στον νικητή του Power of Love

Πάνος Ζάρλας: Το τελευταίο αντίο στον νικητή του Power of Love

Φίλοι και συγγενείς στο τελευταίο αντίο στον 28χρονο

Ο Πάνος Ζάρλας έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα της Παρασκευής έπειτα από τροχαίο που είχε με την μηχανή του, σκορπίζοντας στη θλίψη όσους τον ήξεραν και όχι μόνο.

Η κηδεία του 28χρονου γίνεται αυτή την ώρα στην Μυτιλήνη και τόσο οι συγγενείς του, όσο και συμπαίκτες του αλλά και άνθρωποι που δεν τον γνώριζαν προσωπικά βρίσκονται εκεί για να του πουν το τελευταίο αντίο.

Τόσο η μητέρα του όσο και η πρώην σύντροφος του Στέλλα Μιζεράκη και ο πατριός του φανερά καταρρακωμένοι δεν πιστεύουν αυτό που έχει συμβεί.

O πατριός του λίγο πριν την κηδεία του μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου».

«Τον Παναγιώτη τον μεγάλωσα από 7 χρονών, εδώ στη Μυτιλήνη, όταν παντρεύτηκα με τη μητέρα του και ήρθαμε να κατοικήσουμε εδώ στο νησί. Ο Παναγιώτης ήταν ένα χρυσό παιδί, ένας χαρακτήρας μάλαμα! Δεν είχε κακίες, δεν είχε υστεροβουλίες, αγαπούσε όλο τον κόσμο και ειδικά τα παιδιά. Ήταν ένα ξεχωριστό παιδί. Προσπαθούσε να βρει τον δρόμο του. Πήγε στην Αθήνα, ταλαιπωρήθηκε πολύ. Γνώρισε πολλούς ανθρώπους, συμμετείχε σε πάρα πολλά πράγματα και μπήκε και στο Power of Love.

Περιμένουμε να ολοκληρωθεί η δικογραφία και να μας δώσουν αντίγραφα. Εικασίες κάνουμε μέχρι τώρα. Δεν μπόρεσε να «μαζέψει» τη μηχανή βγαίνοντας από τη στροφή, κόλλησε πάνω στις μπάρες και άρχισε να χτυπά πάνω τους διαδοχικά, με τα γνωστά αποτελέσματα».