Στην εντατική 45χρονος μετά από καυγά στο Κατάκολο

Στην εντατική 45χρονος μετά από καυγά στο Κατάκολο

Αιτία ήταν ο θόρυβος που έκανε το αυτοκίνητο του φερόμενου ως δράστη

Διασωληνομένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ιωαννίνων νοσηλεύεται 45χρονος επιχειρηματίας από τον Πύργο, ύστερα από επεισόδιο που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα patrisnews.com, περίπου μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα ο 45χρονος και ο μικρότερος αδελφός του που βρίσκονταν στην επιχείρηση που διατηρούν επί της οδού Κατακόλου, φέρεται να συμμετείχαν σε συμπλοκή με νεαρό οδηγό Ι.Χ. αυτοκινήτου. Αιτία του επεισοδίου αποτέλεσε ο θόρυβος που προκαλούσε το διερχόμενο Ι.Χ.

Η φραστική αντιδικία ήταν έντονη και οι εμπλεκόμενοι -όπως φαίνεται- δεν έμειναν μόνο στα λόγια, με τον 45χρονο να καταλήγει αναίσθητος στο οδόστρωμα, έπειτα από σπρώξιμο που φέρεται να δέχθηκε και είχε ως αποτέλεσμα να πέσει κάτω και να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι του.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο, που μετέφερε τον 45χρονο αρχικά στο νοσοκομείο του Πύργου και εν συνεχεία στην ΜΕΘ Ιωαννίνων. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον οδηγό του Ι.Χ., καθώς και τον αδελφό του 45χρονου, οι οποίοι αλληλομηνύθηκαν.