Χανιά: Στο μικροσκόπιο νέες καταγγελίες για επιθέσεις από το όχημα του 27χρονου

Χανιά: Στο μικροσκόπιο νέες καταγγελίες για επιθέσεις από το όχημα του 27χρονου

Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο σύνδεσης με τον δολοφόνο της Σούζαν Ίτον

Όσο ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης της δολοφονίας της Αμερικανίδας βιολόγου από τον 27χρονου καθ'ομολογίαν δράστη, έρχονται στην επιφάνεια νέες καταγγελίες για επιθέσεις σε γυναίκες που -ενδεχομένως- να συνδέονται με τον κατηγορούμενο ως δράστη.

Χθες ήρθαν στη δημοσιότητα δύο καταγγελίες αλλοδαπών γυναικών για επιθέσεις που δέχθηκαν σε Μάλεμε και Καστέλλι Χανίων. Η πρώτη αφορούσε περιστατικό που σημειώθηκε τον Αύγουστο του 2018 σε βάρος μιας 27χρονης από την Λιθουανία, η οποία κατήγγειλε πως ένα πρωινό και ενώ έκανε τζόκινγκ σε ένα αγροτικό δρόμο, αντιλήφθηκε ένα αυτοκίνητο να έρχεται από πίσω της το οποίο προσπάθησε να πέσει επάνω της και να την χτυπήσει.

Στο ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκε στο τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων του Alpha έγινε γνωστό ότι μία κοπέλα από την Πολωνία, παντρεμένη με Έλληνα και η οποία ζει στην περιοχή, κατήγγειλε ότι δέχθηκε παρόμοια επίθεση στο Καστέλλι, πριν από δύο μήνες. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι ένα λευκό όχημα ίδιο με αυτό που παρουσίασε η ΕΛ.ΑΣ. στην συνέντευξη Τύπου για την δολοφονία της Σούζαν Ίτον, χτύπησε την κοπέλα, η οποία ευτυχώς κατάφερε να σηκωθεί και να τρέξει να ξεφύγει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, υπάρχει και τρίτη αναφορά μίας γυναίκας, η οποία δηλώνει ότι ένας άνδρας προσπάθησε να την πιάσει από το λαιμό στην ευρύτερη περιοχή, όμως η ίδια αντιστάθηκε, φώναξε και ο επιτιθέμενος εξαφανίστηκε.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από τον Alpha: