Ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφό του μπροστά σε πλήθος κόσμου στο Ρέθυμνο

Ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφό του μπροστά σε πλήθος κόσμου στο Ρέθυμνο

Συνελήφθη ο 34χρονος ενώ η 37χρονη κατέληξε στο νοσοκομείο

Έντρομοι αντίκρισαν δεκάδες άνθρωποι που βρισκόταν ή περνούσαν το βράδυ της Τρίτης από την πολυσύχναστη παραλιακή Ρεθύμνου, έναν 34χρονο να ξυλοκοπεί άγρια την 37χρονη σύντροφό του.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα rethemnosnews.gr, το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 9:00 το βράδυ της Τρίτης επί της Λεωφόρου Σοφοκλή Βενιζέλου, απέναντι από την είσοδο της μαρίνας Ρεθύμνου, όταν ο 34χρονος άνδρας ξεκίνησε να χτυπά με μανία την 37χρονη σύντροφό του, κυρίως στο πρόσωπο, καθώς και σε άλλα σημεία του σώματός της.

Τις πράξεις βίας του 34χρονου, πέρα από τους δεκάδες περαστικούς, αντίκρισαν και οι λιμενικοί του Λιμεναρχείου Ρεθύμνου, κατά τη διάρκεια περιπολίας που πραγματοποιούσαν. Οι υπάλληλοι του Λιμενικού Σώματος έσπευσαν στο σημείο, ακινητοποίησαν και συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τον 34χρονο, καθώς και έναν 48χρονο φίλο του, ο οποίος ήταν παρών στο βίαιο συμβάν, χωρίς να παρέμβη, ενώ κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και παρέλαβε την 37χρονη.

Οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν αμέσως στο Λιμεναρχείο, όπου και εκεί φέρεται να επέδειξαν βίαιη συμπεριφορά, εξυβρίζοντας και απειλώντας τους λιμενικούς. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα και οι δύο άνδρες κατηγορούνται –μεταξύ άλλων– για εξύβριση και απείθεια κατά της Αρχής, ενώ ο 34χρονος κατηγορείται επιπλέον για ενδοοικογενειακή βία κατά της συντρόφου του.

Εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο η γυναίκα

Η 37χρονη που βρέθηκε αντιμέτωπη με τη βία του συντρόφου της, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, είχε αιμορραγία από τη μύτη της, κακώσεις και αίμα στο πρόσωπό της, καθώς και εκδορές στο υπόλοιπο σώμα της.

Τα τραύματά της αντιμετωπίστηκαν από το ιατρικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου και η ίδια μέχρι και το πρωί της Τετάρτης, εξακολουθούσε να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, σε καλή ωστόσο κατάσταση.