Ερωτικό τρίγωνο στο Κορωπί: «Δεν ξεκαθάριζα τα πράγματα, γι’ αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε»

Ερωτικό τρίγωνο στο Κορωπί: «Δεν ξεκαθάριζα τα πράγματα, γι’ αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε»

«Τα παιδιά κλαίγανε και λέγανε η μαμά έχει αίματα», τόνισε ο 44χρονος σύζυγος

Ο άνδρας που αποτέλεσε το μήλον της έριδος μεταξύ της λεγόμενης «φόνισσας του Κορωπίου» και της πρώην συζύγου του, η οποία  βρήκε τραγικό θάνατο στην αυλή του σπιτιού της, κατέθεσε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου για τα γεγονότα που προηγήθηκαν του εγκλήματος.

«Το φταίξιμο μου ήταν πως δεν ξεκαθάριζα τα πράγματα , γι αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Η μια κοπέλα είναι στο χώμα και η άλλη στη φυλακή » είπε επιχειρώντας να αναλάβει μερίδιο της ευθύνης για το μοιραίο τέλος που γράφτηκε με αίμα τον Αύγουστο του 2016 και συνέχισε : «Εγώ έκανα λάθος και διέλυσα τα σπίτια μου. Δεν έκανα τίποτα γι αυτό έγιναν όλα αυτά. Τα μπέρδεψα  πολύ τα πράγματα...»

Ο πρωταγωνιστής του ερωτικού τριγώνου του Κορωπίου παραδέχτηκε πως η κατηγορούμενη, η οποία πρωτόδικα έχει καταδικαστεί σε ισόβια, τον ζήλευε και απειλούσε ότι θα κάνει κακό στον ίδιο και στα δυο παιδιά που είχε από το γάμο του ενώ αναφερόμενος στο θύμα ισχυρίστηκε πως παρά το γεγονός ότι είχαν πάρει διαζύγιο τον διεκδικούσε. «Ο μόνος άνθρωπος που με αγαπούσε πραγματικά  ήταν εκείνη (σ.σ. το θύμα)... Μου τα συγχωρούσε όλα. Η γυναίκα μου δεν ήθελε να χωρίσουμε. Η κατηγορουμένη δεν ήθελε να φύγω και γινόταν χαμός.» είπε ,ωστόσο , δεν κατάφερε να εξηγήσει για ποιο λόγο το θύμα είχε προχωρήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου .

«Η γυναίκα μου δεν ήταν του καυγά»

«Η γυναίκα μου δεν ήταν του καυγά , δεν ήταν άγριος άνθρωπος, ήταν πιο μαζεμένη. Αρνί ήταν . Η κατηγορουμένη το είχε με την αγριάδα . Ήταν πιο τσαμπουκαλού» ανέφερε ενώ ισχυρίστηκε πως δεν γνώριζε ότι η αδικοχαμένη γυναίκα φοβόταν για την ίδια και τα παιδιά της και για το λόγο αυτό είχε ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος της κατηγορουμένης.

Ο 44χρονος εξέφρασε την πεποίθηση πως η κατηγορούμενη έφτασε στο έγκλημα λόγω του αδιεξόδου στο οποίο είχε περιέλθει και έστρεψε τα βέλη του στον πατέρα της λέγοντας πως την έδιωχνε από το σπίτι του μαζί με τα δυο τους παιδιά. «Δεν είχε κανένα στήριγμα. Εγώ είχα αρχίσει να γυρίζω πίσω στη γυναίκα μου. Δεν την άντεχα ήταν πιεστική, σε καυγάδες όρμαγε να με χτυπήσει. Κόντευα να τρελαθώ , δεν μπορούσα να μείνω άλλο μαζί της αν και η αρχική πρόθεση μου πήραν να την παντρευτώ. Δεν υπήρχε άνθρωπος να τη βοηθήσει...Αν έφτασε σε αυτό το χάλι φταίει ο πατέρας της και εγώ».

Όπως είπε ο μάρτυρας όλα ξεκίνησαν  όταν η σύζυγος του έμαθε πως διατηρούσε παράνομη σχέση με την νεαρή κατηγορούμενη με την οποία είχε αποκτήσει και παιδιά. «Ήμασταν 15 χρόνια παντρεμένοι . Δεν ήμουν άγιο παιδί , γύρναγα και πριν γνωρίσω την κατηγορούμενη» κατέθεσε και στη συνέχεια μίλησε για την περίοδο που ακολούθησε η οποία σημαδεύτηκε από επεισόδια που έφτασαν ακόμη και ενώπιον της δικαιοσύνης .

«Ντρέπομαι ...Εύχομαι κανένας άνθρωπος να μην έρθει σε αυτή τη θέση που είμαι τώρα. Αυτό που έζησα , αυτό που είδα...» τόνισε ενώ περιέγραψε πως το μοιραίο βράδυ είδε τις δυο γυναίκες να τσακώνονται. Είχε προηγηθεί το τηλεφώνημα του γιου του ο οποίος του είπε : «τρέχα στο σπίτι , σκοτώνονται».

«Η γυναίκα μου ήταν στα γόνατα και την κατηγορούμενη την κράταγαν τα παιδιά μου. Άρχισα να της ρίχνω σκαμπίλια , της φώναξα: «τι έκανες» αλλά δεν είχα καταλάβει τι έγινε . Δεν είδα μαχαίρι αλλά το αίμα στην μπλούζα της. Η κατηγορούμενη έτρεξε προς το αυτοκίνητο και έφυγε εγώ της πέταξα μια πέτρα. Βούτηξα τη γυναίκα μου για να την πάω στο Κέντρο Υγείας και μέχρι να φτάσουμε μιλούσαμε...Δεν πίστευα ότι μπορεί να γινόταν τέτοιο κακό» περιέγραψε .

«Τα παιδιά κλαίγανε και λέγανε η μαμά έχει αίματα»

Ο γείτονας που άθελα του έγινε αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας της 35χρονης κατέθεσε ενώπιον του Εφετείου.

«Ίσως ήταν λάθος ότι δεν πήγα κοντά τους νωρίτερα , ίσως να μην γίνονταν...Αλλά θα μου πείτε αν δεν γινόταν εκείνην την ημέρα θα γινόταν κάποια άλλη» ανέφερε  συμπληρώνοντας ότι χρειάστηκαν λίγα μόνο λεπτά για να δωθεί το μοιραίο χτύπημα στην άτυχη γυναίκα μπροστά στα μάτια των παιδιών της που φώναζαν ότι η μητέρα τους ήταν αιμόφυρτη.

«Άκουσα γυναικείες φωνές, βγήκα έξω. Είδα το αυτοκίνητο της κατηγορουμένης. Τις έβλεπα από την μέση και πάνω. Αλληλοσπρώχνονταν. Άκουσα κάποια στιγμή το θύμα να λέει «φύγε από το σπίτι μου». Τα παιδιά κλαίγανε και λέγανε η μαμά έχει αίματα. Ήρθε τότε ο πρώην σύζυγος της  και έκανε και αυτός κάποιες κινήσεις με τα χέρια του. Ξαφνικά η κυρία (σ.σ.η κατηγορουμένη) φεύγει και ο 44χρονος έτρεχε από πίσω της. Μετά έβαλε το θύμα στο φορτηγάκι του και ξεκινήσανε  να φύγουν».