Επεισοδιακή νύχτα στη Βοιωτία με πυροβολισμούς

Επεισοδιακή νύχτα στη Βοιωτία με πυροβολισμούς

Ο οδηγός δε σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών για έλεγχο και ακολούθησε καταδίωξη

Επεισοδιακή ήταν η νύχτα της Τρίτης (10/3) στο Πυρί Βοιωτίας, μετά τον εντοπισμό από Αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ενός ύποπτου αμαξιού που κινούνταν στην περιοχή.

Ο οδηγός δε σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών για έλεγχο και ακολούθησε καταδίωξη. Κοντά στον καταυλισμό ο οδηγός μαζί πιθανότατα με άλλα τρία άτομα, εγκατέλειψαν το όχημα και χάθηκαν στα σκοτάδια εντός των παραπηγμάτων όπως αναφέρει το lamiareport.gr.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το αμάξι ήταν έμφορτο με μετασχηματιστές της ΔΕΗ και διαρρηκτικά εργαλεία που είχαν χρησιμοποιηθεί για τις παρανομίες τους. Την ώρα που οι αστυνομικοί ειδοποιούσαν για την κατάσχεση και μεταφορά του αυτοκινήτου στο αστυνομικό μέγαρο, ακούστηκαν πυροβολισμοί, πιθανότατα στον αέρα χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός. Καταγράφεται όμως ως πρόθεση πιθανότατα των εμπλεκομένων στην καταδίωξη για να μην πέσουν τα κλοπιμαία στα χέρια των αστυνομικών.

Τελικά το αμάξι μεταφέρθηκε στη Διεύθυνση Αστυνομίας και η Ασφάλεια Θηβών έχει αναλάβει την προανάκριση για την ταυτοποίηση και τη σύλληψη των δραστών.