Όσα αποκάλυψε η Δανάη Παππά για το τέλος του «Τατουάζ»

Όσα αποκάλυψε η Δανάη Παππά για το τέλος του «Τατουάζ»

Τι είπε για τον ρόλο της και το τέλος της σειράς

Η Δανάη Παππά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για τον ρόλο της Άννας στο «Τατουάζ» , για το τέλος της σειράς αλλά και το αν θα συμμετέχει τελικά στις νέες σειρές του Ανδρέα Γεωργίου.

«Είναι λίγο διφορούμενα τα συναισθήματα. Από τη μία σκέφτομαι ότι είμαστε 2 χρόνια, έχουμε δεθεί κι έχω γίνει ένα με τον ρόλο μου, κι είναι λίγο στενάχωρο που δεν θα είμαστε όλοι μαζί να κάνουμε αυτό που κάνουμε 2 χρόνια τώρα στο γύρισμα. Από την άλλη, είναι κάτι που ολοκληρώθηκε και δεν έκανε κοιλιά, το τελειώνουμε σε μια καλή περίοδο».

«Είμαστε έναν μήνα μπροστά στα γυρίσματα. Έχουμε μια τοποθέτηση ως προς το που θα πάει η σειρά, αλλά δεν έχω ιδέα τι θα γίνει στο τέλος του «Τατουάζ». Πάντως ο δικός μου ο ρόλος, αυτός της Άννας θα εξελιχθεί προς το καλύτερο», πρόσθεσε η Δανάη Παππά μιλώντας για το φινάλε του καθημερινού σήριαλ.
Όσο για το τηλεοπτικό της μέλλον δήλωσε ότι θα είναι σε μία από τις δύο νέες σειρές του Ανδρέα Γεωργίου μαζί με τους: Πέμυ Ζούνη, Απόστολο Γκλέτσο και Θάλεια Ματίκα.