Ζήσε μαγευτικές διακοπές στο δικό σου ασφαλή παράδεισο στη Νάξο

Ζήσε μαγευτικές διακοπές στο δικό σου ασφαλή παράδεισο στη Νάξο

Μοναδικές βίλες κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής σε απόσταση 100μ. από τη θάλασσα

Η Νάξος είναι ένα από τα ομορφότερα νησιά της Ελλάδας και των Κυκλάδων αλλά και ένα από τα πιο εντυπωσιακά, καθώς συνδυάζει πλούσιο σε εναλλαγές τοπίο, ιστορία, αξιοθέατα, και εντυπωσιακές παραλίες. Οι απέραντες χρυσαφένιες αμμουδιές, τα γαλαζοπράσινα νερά και η άγρια ομορφιά της καλύπτουν τα γούστα και των πιο απαιτητικών: κοσμικές, ή ήσυχες και απομονωμένες, οι παραλίες της Νάξου υπόσχονται να σας αποζημιώσουν για την επιλογή σας. Αποτελεί όμως, η Νάξος, και ένα από τα ασφαλέστερα μέρη για διακοπές αφού δεν έχει μέχρι στιγμής παρουσιάσει κανένα κρούσμα του Covid-19.

Όταν τα ζητούμενα της εποχής είναι πλέον η ασφάλεια και η ιδιωτικότητα και με δεδομένο τη μέχρι τώρα ασφαλή πορεία της, η Ελλάδα κατάφερε και μπήκε δυναμικά στο χώρο της επένδυσης σε ιδιωτικές κατοικίες που πραγματικά αποτελούν την καλύτερη και αποδοτικότερη λύση, τόσο για τους ξένους, όσο και για τους εγχώριους, αγοραστές.

Σε ένα υπέροχο νησί όπως αυτό της Νάξου, με την απαράμιλλη ομορφιά των κυκλάδων, η εκδοχή του να έχεις τη δική σου ασφαλή κατοικία δίπλα στη θάλασσα είναι πραγματικά παράδεισος!

Το παραδοσιακά χτισμένο συγκρότημα πολυτελών κατοικιών Naxian Resort βρίσκεται στην παραλία Πυργάκι. Είναι μία από τις πιο όμορφες αμμώδεις παραλίες της Νάξου που αντανακλούν την ηρεμία και τη γαλήνη του νησιού. Είναι ένα ωραίο μέρος για windsurfing αλλά επίσης τα ρηχά νερά της είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τα παιδιά, ενώ το κεδρόδασος και οι αμμόλοφοι δημιουργούν ένα υπέροχο τοπίο.

Η πανοραμική θέα της θάλασσας, το μαγευτικό κυκλαδίτικο φυσικό τοπίο, η «χρυσή» άμμος και η ηρεμία της περιοχής είναι ιδανικές συνθήκες για ευχάριστες καλοκαιρινές διακοπές.

Αυτές οι μοναδικές νεόκτιστες βίλες υψηλής ποιότητας και αισθητικής, είναι κτισμένες σε 3 επίπεδα, με την πανοραμική θέα τους στο πέλαγος, εντός περιφραγμένης έκτασης με φυλάκιο στην κεντρική είσοδο. Κάθε πολυτελής κατοικία διαθέτει 3 έως 5 υπνοδωμάτια σε ιδιόκτητο οικόπεδο με πλήρως διαμορφωμένο περιβάλλοντα χώρο, ιδιωτική πισίνα, μεγάλες βεράντες και χτιστό BBQ.

Αξίζει να αναλογιστεί κανείς την ασφάλεια, την άνεση και την πολυτέλεια που συνδυάζονται σε μία αγορά, εξασφαλίζοντας έτσι και τον πιο ασφαλή τρόπο για διακοπές, αλλά και μια προσοδοφόρα μακροπρόθεσμα επένδυση.

Κάποιες από αυτές τις ανεξάρτητες βίλες διατίθονται προς ενοικίαση με προσιτές τιμές. Αποτελούν την πιο ασφαλή επιλογή καθότι, εκτός από το ότι τηρούν όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά της πανδημίας, βρίσκονται δίπλα σε μια ήσυχη παραλία και ο πλήρως διαμορφωμένος περιβάλλοντας χώρος τους με πισίνα, BBQ και πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες αποτελούν τις ιδανικές συνθήκες για ανέμελες διακοπές για την οικογένεια και τους φίλους σας.

  • Γνωρίστε το Naxian Resort μέσα από το site του.
  • Για κρατήσεις εδώ
  • Για πώληση επικοινωνήστε στο [email protected]

Δείτε φωτογραφίες από το Naxian Resort και την παραλία Πυργάκι που εκτείνεται μπροστά του: