Αγρότες Καρδίτσας: Δεν υποχωρούμε αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας

Αγρότες Καρδίτσας: Δεν υποχωρούμε αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας
Μπλόκο των αγροτών στον αυτοκινητόδρομο Ε-65 στο ύψος της Καρδίτσας Eurokinissi

"Καμία κυβέρνηση διαχρονικά δεν έχει πει ότι τα αιτήματά μας δεν είναι δίκαια" δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας,

“Ο βασικός λόγος που βγήκαμε στους δρόμους είναι οι εξευτελιστικές τιμές στο βαμβάκι” δήλωσε στον News 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Πρωινό Τανγκό” με τον Αντώνη Φουρλή και τη Στέλλα Γκαντώνα ο Γενικός Γραμματέας Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας Κώστας Τζέλας, την ώρα που τα τρακτέρ είναι παραταγμένα στην Ε65.

Ζήτησε από την κυβέρνηση μέτρα ούτως ώστε να μην καθορίζουν αυθαίρετα τις τιμές οι εκκοκιστές, κάνοντας λόγο για κερδοσκοπία σε βάρος των αγροτών.

Εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τον προϋπολογισμό, ο οποίος όπως είπε δεν περιλαμβάνει τίποτα για το αγροτικό πετρέλαιο.

“Δεν είμαστε διατεθειμένοι να υποχωρήσουμε αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας. Καμία κυβέρνηση διαχρονικά δεν έχει πει ότι τα αιτήματά μας δεν είναι δίκαια” είπε.

Προανήγγειλε δυναμικές κινητοποιήσεις τέλη Γενάρη με αρχές Φλεβάρη αν και διευκρίνισε ότι οι αγρότες θα επαναπροσδιορίσουν τη στάση τους μετά τη συνάντηση του αρμόδιο υπουργού με τη διεπαγγελματική οργάνωση βαμβακος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα