Αίας Μανθόπουλος: Αγωνιώδης έκκληση βοήθειας για τα σκυλιά του

Αίας Μανθόπουλος: Αγωνιώδης έκκληση βοήθειας για τα σκυλιά του

Ο ηθοποιός ζητά από τους διαδικτυακούς του φίλους να τον βοηθήσουν να βρει τα δύο του αγαπημένα σκυλιά, τα οποία έχασε στην Παιανία. Ανήρτησε δύο φωτογραφίες τους στα social media και έγραψε μερικά χρήσιμα στοιχεία.

Έκκληση για βοήθεια μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook απευθύνει ο γνωστός ηθοποιός Αίας Μανθόπουλος, προκειμένου να βρεθούν τα δύο του σκυλιά, τα οποία χάθηκαν στην Παιανία.

Ο ηθοποιός ζητά από τους διαδικτυακούς του φίλους να επικοινωνήσουν μαζί του σε περίπτωση που δουν τους τετράποδους φίλους του ή εντοπίσουν σκυλιά με παρόμοια χαρακτηριστικά, καθώς μπορεί να πρόκειται για τα δικά του κατοικίδια.

Ο Αίας Μανθόπουλος ανήρτησε δύο φωτογραφίες με τα σκυλιά του και έδωσε μερικά στοιχεία που θεώρησε απαραίτητα για την αναγνώρισή τους, γράφοντας:

«Χάθηκαν χθες στην Παιανία οι αγάπες μου, η ΚΟΥΚΛΑ ένα σέτερ ασπρόμαυρο 8 ετών και το μωρό της η ΝΑΛΑ 2 μηνών. Είναι εμβολιασμένα αλλά το μωρο βρίσκεται ΣΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ εξαιτίας μιας μόλυνσης. Παρακαλώ αν τα είδατε ή τα βρήκατε επικοινωνείστε στο …».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα