Περιπέτεια υγείας για τον “γίγαντα” Hagrid του Harry Potter: Δεν μπορεί να περπατήσει

Περιπέτεια υγείας για τον “γίγαντα” Hagrid του Harry Potter: Δεν μπορεί να περπατήσει
Robbie Coltrane

Ο 68χρονος ηθοποιός Robbie Coltrane, ο οποίος υποδύθηκε τον διάσημο μάγο γίγαντα δεν μπορεί να περπατήσει και είναι καθηλωμένος περιμένοντας τη χειρουργική επέμβαση στο γόνατο που θα του αλλάξει τη ζωή.

Ο αγαπημένος, φιλικός και πολύ συμπαθητικός γίγαντας της επιτυχημένης σειράς ταινιών “Harry Potter” αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια, λόγω της σοβαρής οστεοαρθρίτιδας που του προκαλεί απίστευτους πόνους και τον εμποδίζει να περπατήσει.

Ο ηθοποιός Robbie Coltrane που ενσάρκωσε με μεγάλη επιτυχία τον Rubeus Hagrid είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, καθώς δεν είναι σε θέση να περπατήσει, ενώ περιμένει τη χειρουργική επέμβαση στο γόνατο που θα του αλλάξει τη ζωή και θα βελτιώσει την υγεία του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο αναπηρικό αμαξίδιο στο ξενοδοχείο St Pancras Renaissance στο Λονδίνο το βράδυ της Δευτέρας για να λανσάρει το Hagrid’s Magical Creatures Motorbike στο Universal Orlando.

Όπως λέει το περιβάλλον του “Ο Robbie βρίσκεται σε συνεχή πόνο εδώ και χρόνια, με το γόνατό του να επιδεινώνεται συνεχώς. Δεν μπορούσε να περπατήσει χωρίς βοήθεια και του δόθηκε αναπηρική καρέκλα, ενώ περιμένει να κάνει μια ειδική χειρουργική επέμβαση στην Αμερική για να επισκευάσει την άρθρωση του”.

Ο ίδιος είχε αποκαλύψει πριν από τρία χρόνια, ότι οι γιατροί του είπαν να χάσει βάρος, αλλιώς θα ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του ως ανάπηρος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα