Κι άλλο ξέσπασμα από τον Μποτρίνι: “Βρίστε ελεύθερα, αλλά όχι σαν κότες!”

Κι άλλο ξέσπασμα από τον Μποτρίνι: “Βρίστε ελεύθερα, αλλά όχι σαν κότες!”
Έκτορας Μποτρίνι Instagram

Ο γνωστός σεφ Έκτορας Μποτρίνι, μετά την έξαλλη ανάρτησή του για τους "δήθεν σεφ", στρέφει τα βέλη του κατά των χρηστων του Instagram που σχολιάζουν αναρτήσεις άλλων ανώνυμα.

Ο διάσημος σεφ Έκτορας Μποτρίνι, μετά από την έξαλλη ανάρτησή του με τους δήθεν σεφ που το “παίζουν” πρωτοπόροι, ξεσπά κατά των χρηστών του Instagram που σχολιάζουν ανώνυμα.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό, γράφει πως ο καθένας μπορεί να λέει τη γνώμη του και να εκφράζεται ελεύθερα, αρκεί να μην κρύβεται πίσω από την ανωνυμία του διαδικτύου.

Έγραψε χαρακτηριστικά:

“Τα σχόλια και η κάθε είδους αντίδραση – συμμετοχή στις συζητήσεις του διαδικτύου είναι μια μορφή ελευθερίας λόγου που δικαιούμαστε όλοι. Μόνο που δεν μπορεί να λειτουργήσει ασύδοτα ή με τη λογική του κουκουλοφόρου καταδότη, που κρυμμένος πίσω από την «κουκούλα» ψευδώνυμων του τύπου marios87 ή lullukini13, σχολιάζει ανώνυμα πετώντας τη λάσπη του σε σχόλια που ανεβάζουμε όλοι εμείς, οι υπόλοιποι επωνύμως και με το θάρρος της γνώμης μας. Σχολιάστε, διατυπώστε τη διαφωνία σας, βρίστε ελεύθερα, αλλά όχι σαν κότες…ανώνυμα!”

Μάλιστα, ο γνωστός chef pâtissier Διονύσης Αλέρτας σχολίασε την ανάρτησή του Έκτορα Μποτρίνι και συμφώνησε απόλυτα μαζί του, γράφοντας και ο ίδιος:

“Ξέρεις υπάρχει το μαγικό κουμπάκι του Unfollow που όποιος δεν γουστάρει αυτά που γράφουμε να το πατάει αλλά γουστάρει πίσω από ένα μάτσο πλήκτρα να νοιώθει ότι υπάρχει κ αυτός σχολιάζοντας τα πάντα κακόβουλα κ κακοπροαίρετα κ φυσικά ΑΝΏΝΥΜΑ.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα