Θεοφανία Παπαθωμά: Ο χωρισμός με τον Τσαρούχα και ο έρωτας με τον Πετράκο

Θεοφανία Παπαθωμά: Ο χωρισμός με τον Τσαρούχα και ο έρωτας με τον Πετράκο

Η ηθοποιός μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για τον χωρισμό της με τον Πασχάλη Τσαρούχα, για το παιδί τους, αλλά και για το πώς ερωτεύτηκε τον τραγουδιστή Γρηγόρη Πετράκο.

Η ηθοποιός Θεοφανά Παπαθωμά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Μετά τα μεσάνυχτα” της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε για όλα, αναφερόμενη στον χωρισμό της με τον Πασχάλη Τσαρούχα, στο πώς τον βρίσκει στο YFSF, στο παιδί που έχουν, αλλά και στη σχέση της με τον τραγουδιστή Γρηγόρη Πετράκο, εξιστορώντας το πώς τον γνώρισε.

Σχετικά με τον Πασχάλη Τσαρούχα, η Θεοφανία είπε:

“Δε νομίζω ότι δεν υπάρχει χωρισμός που δεν είναι επώδυνος, είναι ένας ξεριζωμός ένας θάνατος. Κάτι ξεριζώνεται από μέσα σου. Ξεριζώνεται η καρδιά σου. Κανένας χωρισμός δεν είναι εύκολος. Βέβαια εμείς το κάναμε σταδιακά, μέναμε ήδη στο ίδιο σπίτι 3 χρόνια σε διάσταση. Δεν είναι καθόλου εύκολο. Αν δεν είχαμε το παιδί θα είχαμε ίσως χωρίσει πολύ νωρίς. Όταν έχεις ένα παιδί προσπαθείς πολύ. Εγώ τουλάχιστον προσπάθησα.

Τα πράγματα που χωρίζουν ένα ζευγάρι είναι κυρίως ο εγωισμός, τρίτα πρόσωπα που μπαίνουν στη σχέση είτε είναι εραστές ερωμένες ή συγγενικά πρόσωπα, η απιστία δηλαδή. Και τελικά, ένα ζευγάρι που έχει ενωθεί από αγάπη, χωρίζει γιατί ξαφνικά αυτή η αγάπη δεν ενεργοποιείται διότι κάτι παρεμβάλλεται”.

Η Θεοφανία Παπαθωμά μίλησε, επίσης, για τη σχέση της με τον τραγουδιστή Γρηγόρη Πετράκο και αναφέρθηκε στον τρόπο που γνωρίστηκαν. Όπως είπε, είχε βρεθεί σε ένα μαγαζί όπου έπαιζε live και δεν ήξερε ποιος ήταν, ενώ μόλις τον είδε έμεινε με το στόμα ανοιχτό.

“Ο Γρηγόρης είναι παγίδα. Έχει τη μαγική φωνή. Τον φίλησα και του είπα το εξής αγενές: “Τι φωνάρα είναι αυτή ρε αγόρι μου”. Και πολύ συνεσταλμένα μου λέει “ευχαριστώ πολύ”. Μετά βρεθήκαμε και μέσω facebook…”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα