Βάνα Μπάρμπα: Η καλλονή κόρη της για την οποία δεν κατεβαίνει στις εκλογές

Βάνα Μπάρμπα: Η καλλονή κόρη της για την οποία δεν κατεβαίνει στις εκλογές
Η Βάνα Μπάρμπα και η κόρη της NDP

"Είπα ότι δεν κατεβαίνω για τον Δήμο Γλυφάδας γιατί η κόρη μου δίνει πανελλήνιες και δεν έχω χρόνο", δήλωσε η γνωστή ηθοποιός που δραστηριοποιείται στα κοινά.

Οι πανελλήνιες “κόβουν” τη Βάνα Μπάρμπα από την πολιτική, η οποία δεν θα διεκδικήσει τελικά τη θέση της δημάρχου στη Γλυφάδα λόγω της κόρης της.

“Είπα ότι δεν κατεβαίνω για τον Δήμο Γλυφάδας γιατί η κόρη μου δίνει πανελλήνιες και δεν έχω χρόνο” δήλωσε χαρακτηριστικά, παρά το γεγονός ότι το προηγούμενο διάστημα σκεφτόταν να κατέβει στον δήμο όπου δραστηριοποιείται στα κοινά. Παράλληλα, είπε πως δεν κρατάει κακία σε κανέναν για όσα γράφονται για εκείνη ανά διαστήματα.

Η κόρη της κ. Μπάρμπα, λέγεται Φαίδρα Μαρασλή, και ασχολείται και με το μόντελινγκ καθώς είχε ανέβει και στην πασαρέλα του madwalk.

Η καλλονή κόρη της, Φαίδρα, συμμετείχε στο show της Υβόννης Μπόσνιακ, καθώς περπάτησε στην πασαρέλα φορώντας της δημιουργίες της γνωστής σχεδιάστριας μόδας στο show που έλαβε χώρα στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας.

Η Φαίδρα Μαρασλή κάνει τα τελευταία χρόνια τα πρώτα της βήματα στο χώρο του μόντελινγκ. Στο Instagram οι φωτογραφίες που ανεβάζει είναι πράγματι εντυπωσιακές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα