Χρυσοβελώνη: Θα είμαι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στη Μαγνησία

Χρυσοβελώνη: Θα είμαι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στη Μαγνησία
Η Μαρίνα Χρυσοβελώνη Eurokinissi

Η Μαρίνα Χρυσοβελώνη απέδωσε την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στο γεγονός ότι οι πολίτες δεν είχαν το χρόνο να αισθανθούν την αλλαγή στην τσέπη τους, και κάλεσε τους υποψηφίους να έρθουν σε επαφή με τον κόσμο.

Έκκληση σε όλους τους υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για γυρίσουν όλη την Ελλάδα και να έρθουν σε άμεση επαφή με τους πολίτες, ενόψει εκλογών, απηύθυνε μέσω του ραδιοφώνου News 24/7 στους 88,6 η υφυπουργός Εσωτερικών, η οποία όπως είπε θα είναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στη Μαγνησία.

Η Μαρίνα Χρυσοβελώνη απέδωσε την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στο γεγονός ότι οι πολίτες δεν είχαν το χρόνο να αισθανθούν την αλλαγή στην τσέπη τους.

“Το έργο μας είναι πάρα πολύ σημαντικό, και τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός αλλά δεν κάναμε ότι έπρεπε για να τα επικοινωνήσουμε” είπε η κα Χρυσοβελώνη.

Κατά την άποψή της ένα από τα λάθη που έκανε η κυβέρνηση ήταν ότι δεν μέτρησε καλά τον αντίπαλο. Όπως είπε, η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης, αμέσως μετά την προηγούμενη ήττα, κινήθηκε με μαθηματικούς υπολογισμούς.

Η κα Χρυσοβελώνη έκανε λόγο και για αλαζονικές συμπεριφορές που απομάκρυναν τον κόσμο και συμπλήρωσε οτι “καλό θα είναι να αποφύγουμε τέτοιες ακραίες συμπεριφορές, όλοι μας θα θα πρέπει να έχουμε αυτοσυγκράτηση, οι πολίτες θέλουν ήρεμο πολιτικό λόγο”.

Σχετικά με τον Πάνο Καμμένο είπε ότι η κίνηση που έκανε ήταν πυροβολισμός στα πόδια του κι ότι η ίδια δεν θα μπορούσε να τον ακολουθήσει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα