Ηράκλειο: Αντιπρόσωποι πιάστηκαν στα χέρια για ψήφο ηλικιωμένου

Ηράκλειο: Αντιπρόσωποι πιάστηκαν στα χέρια για ψήφο ηλικιωμένου
Δήμος Ηρακλείου - Εκλογές 2019 ekriti.gr

Οι εκλογικοί αντιπρόσωποι των δύο διεκδικητών του Δήμου Ηρακλείου διαπληκτίστηκαν μπροστά στα μάτια του έντρομου ψηφοφόρου, όταν ο ηλικιωμένος ανακοίνωσε την πρόθεσή του να ψηφίσει τον έναν από τους δύο αντιπάλους.

Πιάστηκαν στα χέρια οι εκλογικοί αντιπρόσωποι των δύο διεκδικητών του Δήμου Ηρακλείου στην Κρήτη, πριν από λίγο, για την ψήφο ενός ηλικιωμένου.

Η ένταση προκλήθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, όταν ο ηλικιωμένος έπιασε συζήτηση με εκλογικό αντιπρόσωπο ενός εκ των δύο υποψήφιων δημάρχων, στην είσοδο του 23ου δημοτικού σχολείου στις Πατέλες.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, του ανακοίνωσε την πρόθεσή του να ψηφίσει τον άλλον υποψήφιο και ο εκλογικός αντιπρόσωπος προσπάθησε να τον μεταπείσει.

Η συζήτηση υπέπεσε στην αντίληψη του εκλογικού αντιπροσώπου του αντίπαλου υποψηφίου, με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να διαπληκτιστούν μπροστά στον έντρομο ψηφοφόρο.

Άμεσα στο σημείο έφτασε περιπολικό της Άμεσης Δράσης, με τους “πρωταγωνιστές” του επεισοδίου να διαβεβαιώνουν τους αστυνομικούς ότι επρόκειτο για παρεξήγηση.

Το επεισόδιο έληξε και η ψηφοφορία διεξάγεται κανονικά. Με εξαίρεση το συγκεκριμένο περιστατικό, δεν υπήρξαν άλλα προβλήματα, ούτε αντιπαραθέσεις.

Παρακολουθείστε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις σχετικά με τις δημοτικές – περιφερειακές εκλογές στο Live Blog του News 24/7

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα