Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου: Το 58,5% των πωλήσεων από εξαγωγές

Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου: Το 58,5% των πωλήσεων από εξαγωγές
sdr sdr

Σε δύο σημαντικές εκθέσεις στην Γαλλία συμμετείχε τις προηγούμενες ημέρες το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου με σκοπό να τονώσει την εξωστρεφή στρατηγική του

Tο Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου είχε σημαντική παρουσία στην έκθεση Tax Free World Association Exhibition & Conference 2018, η οποία πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Palais des Festivals στις Κάννες, από τις 30/9 έως τις 5/10. Το Ούζο Πλωμαρίου, το εθνικό ποτό της Ελλάδας με τη διεθνή καριέρα, βρέθηκε ανάμεσα σε παγκοσμίου φήμης premium προϊόντα στην μεγαλύτερη έκθεση που γίνεται ετησίως από την Tax Free World Association και τραβάει τα φώτα όλου του επιχειρηματικού κόσμου που δραστηριοποιείται στην ακμάζουσα αγορά των καταστημάτων αφορολογήτων ειδών. Στην έκθεση, προβάλλονται κάθε χρόνο πάνω από 3.000 premium brands με σημαντική παρουσία στην αγορά των Duty Free, φιλοξενώντας κορυφαίες εταιρίες από όλο τον κόσμο.

Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την δυνατότητα να γευτούν το Ούζο Πλωμαρίου συνοδεία ντελικάτων ελληνικών μεζέδων, να μυρίσουν και να αγγίξουν τους διαφορετικούς σπόρους και τα βότανα που χρησιμοποιούνται στη απόσταξή του και να παρακολουθήσουν εικόνες της παραγωγής, της απόσταξης αλλά και της ελληνικής κουλτούρας και κληρονομιάς με τις οποίες το Ούζο Πλωμαρίου είναι άρρηκτα συνδεδεμένο. Να σημειωθεί ότι το Ούζο Πλωμαρίου ήταν το brand που έδωσε χρώμα και άρωμα ελληνικό στην έκθεση, καθώς ήταν το μόνο ούζο αλλά και το μόνο ελληνικό προϊόν που είχε παρουσία!

Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου είχε ακόμη μια σημαντική συμμετοχή, στην έκθεση Village International de la Gastronomie που έγινε το τριήμερο 21/9-23/9 στο Παρίσι. Σκοπός της έκθεσης, όπου συμμετείχαν 60 χώρες, ήταν οι επισκέπτες να γνωρίσουν τις διαφορετικές κουζίνες και κουλτούρες του κόσμου, να γευτούν παραδοσιακές γεύσεις μέσα από γευσιγνωσίες, cooking lessons και άλλα shows. Στο περίπτερο της Ελλάδας, κάτω από τον επιβλητικό Πύργο του Άιφελ, η γνωστή σεφ Ντίνα Νικολάου και το εστιατόριο Evi Evane παρουσίασαν τις γεύσεις της ελληνικής κουζίνας, ετοίμασαν χαρακτηριστικά πιάτα από διάφορες γωνιές της χώρας μας και κέρασαν τους επισκέπτες Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου.

Εξαγωγές σε 40 χώρες

Σήμερα το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου έχει δυναμική παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο. Με την εξαγωγική δραστηριότητα να επεκτείνεται διαρκώς, το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου βρίσκεται σε αλυσίδες τροφίμων και ποτών, σημεία λιανικής πώλησης και εστιατόρια, σχεδόν σε κάθε γωνιά της γης. Από την Αμερική και τον Καναδά ως την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία και από την Ιαπωνία και τη Ρωσία ως τη Νότιο Αφρική και την Ταϋλάνδη. Oι εξαγωγές του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου αποτελούν το 58,5% των συνολικών πωλήσεων, ενώ από αυτό το ποσοστό, το 42% το απορροφά η Γερμανία, η οποία αποτελεί και την αγορά με τη μεγαλύτερη δυναμική της Ευρωζώνης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα