Καιρός: Διακοπή κυκλοφορίας στην Πειραιώς

Καιρός: Διακοπή κυκλοφορίας στην Πειραιώς
Βροχή στην Αθήνα Eurokinissi

Ισχυρή καταιγίδα σημειώθηκε στην Αττική. Πρόκειται για τη 10η και τελευταία ημέρα αστάθειας του καιρού.

Ισχυρή καταιγίδα σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο κέντρο της Αθήνας, με τα καιρικά φαινόμενα να συνοδεύονται από αστραπές και κεραυνούς.

Πρόκειται για την 10η και τελευταία ημέρα αστάθειας, καθώς από αύριο Πέμπτη προβλέπεται βελτίωση των καιρικών συνθηκών. Τα φαινόμενα κατά τόπους συνοδεύονται από χαλάζι.

Από την έντονη βροχόπτωση, είχαμε διακοπή κυκλοφορίας στην Πειραιώς και στα δύο ρεύματα στο ύψος της Χαμοστέρνας λόγω συσσώρευσης υδάτων.

ΠΕΜΠΤΗ 04-06-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι κυρίως στα ορεινά της βόρειας Ελλάδας. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Από το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους 4 και σταδιακά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05-06-2020

Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και στα βορειοδυτικά θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.

ΣΑΒΒΑΤΟ 06-06-2020

Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι τις απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους και στα βορειοδυτικά μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι στα δυτικά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΚΥΡΙΑΚΗ 07-06-2020 ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ (ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ) 08-06-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια . Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και μόνο

την Κυριακή στα ανατολικά από νότιες μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο..

Με λίγες νεφώσεις στην Αθήνα

Με λίγες νεφώσεις θα κυλήσει το επόμενο τριήμερο στην Αθήνα .Οι άνεμοι θα είναι νότιοι και η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 25 με 27 βαθμούς Κελσίου

Τοπικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα κυλήσει με τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 25 με 26 βαθμούς Κελσίου

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα