Κανονικές θερμοκρασίες- Από την Παρασκευή σταματά η αστάθεια

Κανονικές θερμοκρασίες- Από την Παρασκευή σταματά η αστάθεια
Αίθριος καιρός Eurokinissi

Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά. Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5-6 και τοπικά στο Αιγαίο τα 6-7 μποφόρ.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5-6 και τοπικά στο Αιγαίο τα 6-7 μποφόρ με εξασθένηση από την Κυριακή το απόγευμα

  • Η αστάθεια σταματά από την Παρασκευή και μετά

  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε κανονικές τιμές για την εποχή
     

Σήμερα Πέμπτη προβλέπεται και άστατος καιρός με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, και βαθμιαία στο Αιγαίο 6 μποφόρ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26-06-2020

Στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, όπου θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και βαθμιαία στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά θα κυμαίνεται στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27-06-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις, με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28-06-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια, με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29-06-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με πιθανότητα τοπικούς όμβρους στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Αίθριος καιρός στην Αθήνα

Τις επόμενες ημέρες ο καιρός στην Αθήνα θα είναι σχεδόν αίθριος και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 31 βαθμούς Κελσίου.

Σχεδόν αίθριος ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα κυλήσει με τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 28 με 29 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα