25χρονη στα Ίσθμια: Γλίτωσε από λευχαιμία και τη σκότωσε η σφαίρα του δραπέτη

25χρονη στα Ίσθμια: Γλίτωσε από λευχαιμία και τη σκότωσε η σφαίρα του δραπέτη
Φωτογραφία από korinthostv.blogspot.gr

Θρήνος για την άτυχη 25χρονη που έπεσε νεκρή από πυρά κακοποιών. Τραγική μοίρα για την κοπέλα η οποία είχε καταφέρει να νικήσει τον καρκίνο

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για την 25χρονη από τα Ίσθμια η οποία βρήκε το θάνατο όταν μία από τις σφαίρες κακοποιών χτύπησε στην άσφαλτο, πέρασε το σασί του αυτοκινήτου και τη βρήκε στο στήθος.

Η 25χρονη έπεσε θύμα αδίστακτων ληστών που το βράδυ της Παρασκευής δε δίστασαν να πυροβολήσουν εν ψυχρώ περιπολικά που τους καταδίωκαν μετά από ληστεία σε ταβέρνα της περιοχής.

Σύμφωνα με το Έθνος, η 25χρονη Κατερίνα είχε γεννηθεί με πρόβλημα υγείας. Οι γιατροί είχαν διαγνώσει λευχαιμία και από μικρή είχε περάσει πολλές περιπέτειες και ταλαιπωρία και νοσοκομεία, γιατρούς και θεραπεία.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η γέννηση του μικρού της αδερφού δέκα χρόνια αργότερα, έδωσε τη λύση στο πρόβλημα υγείας της καθώς τα βλαστοκύτταρα που πήραν οι γιατροί από το νεογέννητο μεταμοσχεύτηκαν στην κοπέλα. Ύστερα από αυτό η Κατερίνα πήρε τη ζωή στα χέρια της. Ούσα άριστη μαθήτρια πέρασε στην ΑΣΟΕΕ, αποφοίτησε και βρήκε δουλειά στο ξενοδοχείο κοντά στο πατρικό της.

Η τοπική κοινωνία της Κορίνθου είναι συγκλονισμένη από τον θάνατο της νεαρής κοπέλας, ενώ σήμερα θα κηδευτεί. Τη δαπάνη της κηδείας ανέλαβε το Ταμείο Αλληλεγγύης και Αλληλοβοηθείας της Αστυνομίας.

Ανθρωποκυνηγητό από την αστυνομία

Εν τω μεταξύ, βρέθηκε χτες σε αγροτική περιοχή στον Σολωμό Κορινθίας το μαύρο τζιπ που οι δράστες είχαν κλέψει από τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας. Παράλληλα, ταυτοποιήθηκε από την αστυνομία ένας από τους τέσσερις Αλβανούς που συμμετείχαν στη ληστεία και τη δολοφονία της κοπέλας ενώ συνεχίζονται οι έρευνες στις περιοχές της Αλμυρής και του Κατακαλίου κοντά στα Λουτρά της Ωραίας Ελένης αλλά και σε ολόκληρη τη Πελοπόννησο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα