32χρονη: Με χτύπησε, δεν πίστευα ότι έπεσε από το μπαλκόνι

32χρονη: Με χτύπησε, δεν πίστευα ότι έπεσε από το μπαλκόνι

Τα πρώτα λόγια στον σύντροφό της μετά την πτώση από τον τρίτο όροφο - Όταν το θύμα παρελήφθη από το ΕΚΑΒ, φέρεται να ψέλλισε, καθώς ακόμα δεν μπορεί να δώσει κατάθεση, πως "εκείνη φταίει που έπεσα".

Τις σκηνές που διαδραματίστηκαν πριν και μετά την πτώση του 39χρονου συντρόφου της από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στο κενό περιέγραψε η 32χρονη. Η γυναίκα με καταγωγή από τον Λίβανο, μετά την απολογία της στον ανακριτή αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Όπως υποστήριξε, είχε έναν άγριο καβγά με τον σύντροφό της, με τον οποίο συζούσαν τον τελευταίο ενάμισι χρόνο.

“Είχαμε τσακωθεί. Ήταν πολύ έντονος ο καβγάς. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Κάλεσα την αστυνομία. Τους είπα ότι υπάρχει ξυλοδαρμός και ότι κάποιος είναι σε έξαλλη κατάσταση. Ξανακάλεσα την Αστυνομία, γιατί δεν ήρθε γρήγορα. Αυτός βγήκε στο μπαλκόνι, φοβήθηκε και κλείδωσα την μπαλκονόπορτα. Δεν άκουγα τίποτα, δεν έβλεπα τίποτα, δεν άκουσα κανέναν θόρυβο”, είπε η 32χρονη.

Η Λιβανέζα διερμηνέας δήλωσε ότι δεν είχε καταλάβει τι είχε συμβεί,

“Όταν άνοιξα την μπαλκονόπορτα δεν υπήρχε στο μπαλκόνι. Πήρα ξανά την Αστυνομία και τους λέω δεν είναι εδώ. Κοίταξα κάτω στο έδαφος και δεν τον έβλεπα. Λέω τι έγινε; Τελικά ήταν δίπλα στο αμάξι του. Κατέβηκα αμέσως και ήταν ξαπλωμένος. Στο ένα χέρι είχε το κινητό, στο άλλο τα κλειδιά. Ζητούσε βοήθεια”.

“Δεν ήταν χτυπημένος στο κεφάλι, δεν ήταν χτυπημένος πουθενά, είχε μόνο λίγο αίμα στη μύτη του”, πρόσθεσε η 32χρονη.

Ο 30ος τακτικός ανακριτής επέβαλε στην κατηγορούμενη για απόπειρα ανθρωποκτονίας τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της μία φορά τον μήνα.

Η 32χρονη και σε δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες μετά την απολογία της, υποστήριξε πως δεν έσπρωξε ποτέ τον σύντροφό της. «Ελπίζω να γίνει καλά. Φοβήθηκα μετά από καυγά που είχαμε και τον κλείδωσα έξω, στο μπαλκόνι. Κάλεσα τρεις φορές την αστυνομία για να με βοηθήσει. Ελπίζω να γίνει καλά και να πει την αλήθεια, ότι δεν τον έσπρωξα εγώ. Εννοείται πως θα τον επισκεφθώ στο νοσοκομείο, αν με αφήσει η οικογένειά του, γιατί αυτοί πιστεύουν πως εγώ τον έριξα…» είπε χαρακτηριστικά. Κατά πληροφορίες, ενώπιον του ανακριτή υποστήριξε πως δεν γνωρίζει τις ακριβείς συνθήκες πτώσης του συντρόφου της: «Είχε γίνει πολύ επιθετικός και με χτυπούσε. Αν είχε υπάρξει εγκληματική ενέργεια από μένα, θα είχε σοβαρότερες κακώσεις και δεν θα ήταν στη ζωή. Είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες μπύρας. Στο σπίτι βρέθηκε και ένα κουτί με ναρκωτικά χάπια και τρεις φιάλες κρασιού».

Σύμφωνα με το συνήγορό της, Βασίλη Νουλέζα, ο 39χρονος ήταν σε κατάσταση παροξυσμού. Όπως δήλωσε, «φώναζε και απειλούσε σε κατάσταση αμόκ, είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών. Μέχρι τη δίκη θα αποδειχθεί πως η εντολέας μου δεν έσπρωξε ποτέ τον άνδρα».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα