Αυλώνας: Προχωρά η μελέτη για αίθουσες πολλαπλών χρήσεων και ξενώνων φιλοξενίας

Αυλώνας: Προχωρά η μελέτη για αίθουσες πολλαπλών χρήσεων και ξενώνων φιλοξενίας
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Eurokinissi

Η δημιουργία των συγκεκριμένων υποδομών θα καλύψει ανάγκες για τη διεξαγωγή σεμιναρίων, αθλοπαιδιών, συνεδρίων και φιλοξενία μικρής διάρκειας των εκπαιδευόμενων

Προχωρά η μελέτη για την κατασκευή αίθουσας πολλαπλών χρήσεων και ξενώνων φιλοξενίας στις κατασκηνώσεις της Αρχιεπισκοπής Αθηνών στον Αυλώνα, Δήμου Ωρωπού, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής.

Ο χώρος της κατασκήνωσης έχει συνολική δυναμικότητα 250 παιδιών, ανά κατασκηνωτική περίοδο και η δημιουργία των συγκεκριμένων υποδομών θα καλύψει ανάγκες για τη διεξαγωγή σεμιναρίων, αθλοπαιδιών, συνεδρίων και φιλοξενία μικρής διάρκειας των εκπαιδευόμενων.

Συγκεκριμένα, η Περιφέρεια και η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών υπέγραψαν Προγραμματική Σύμβαση για την εκπόνηση μελέτης, προϋπολογισμού 149.996 ευρώ, με στόχο την έκδοση οικοδομικής άδειας για την κατασκευή των υποδομών, σε χώρο 32.488 τ.μ. στις υπάρχουσες κατασκηνώσεις, στη θέση Μαρσόρι στον Αυλώνα.

Το έργο περιλαμβάνει αίθουσα πολλαπλών χρήσεων σε μεμονωμένο ισόγειο κτίριο, επιφανείας 600 τ.μ. με φουαγιέ εισόδου, γραφείο κεντρική αίθουσα δυναμικότητας 230 θέσεων και αθλοπαιδιών, χώρους υγιεινής και αποθηκευτικούς χώρους. Η κατασκευή θα είναι λυόμενη και θα τοποθετηθεί σε σταθερή βάση. Οι ξενώνες, 4 μεμονωμένοι οικίσκοι με χώρους υγιεινής εντός και εκτός θα είναι από ξύλο, με κεραμοσκεπή, σε αρμονία με το περιβάλλον και τους υπάρχοντες κοιτώνες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα