Καιρός: Χιονίζει στην Πάρνηθα – Στα λευκά Καρδίτσα και Τρίκαλα

Καιρός: Χιονίζει στην Πάρνηθα – Στα λευκά Καρδίτσα και Τρίκαλα
Τρίκαλα Facebook - Trikalaola.gr

Χιονίζει, από τις πρωινές ώρες, σε Τρίκαλα και Καρδίτσα, ενώ το κρύο είναι τσουχτερό τόσο στα ορεινά, όσο και στις πεδινές περιοχές. Χιόνια και στην Πάρνηθα.

Χιονίζει από το πρωί στην Πάρνηθα, όπου η θερμοκρασία έχει πέσει στον -1 βαθμό.

Τριάντα τέσσερα μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, επιχειρούν για να καθαρίσουν το χιόνι στο οδικό δίκτυο, ρίχνοντας παράλληλα αλάτι, προκειμένοι οι δρόμοι να παραμείνουν ανοιχτοί. Σύμφωνα με δηλώσεις του αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων, Χρήστου Μιχαλάκη, στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, έως αυτήν την ώρα δεν υπάρχουν προβλήματα στις μετακινήσεις των οδηγών.

Χιόνια πέφτουν και στον νομό Καρδίτσας, ενώ αισθητή είναι η πτώση της θερμοκρασίας. Η Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη, Βασίλη Τσιάκο, συνδράμει στον καθαρισμό του χιονιού με 24 μηχανήματα. Έως τώρα στο οδικό δίκτυο του νομού Καρδίτσας δεν παρουσιάζονται προβλήματα και είναι ανοικτό, όπως αναφέρει ο κ. Τσιάκος.

Νομός Τρικάλων (Καλαμπάκα – Μετέωρα)

Καλαμπάκα - Μετέωρα Trikalaola.gr

Καλαμπάκα - Μετέωρα Trikalaola.gr

Νομός Καρδίτσας

Καρδίτσα Karditsalive.net

Καρδίτσα Karditsalive.net

Την Παρασκευή και το Σάββατο το βαρομετρικό χαμηλό στη κεντρική Μεσόγειο θα κινηθεί ανατολικότερα και θα συνεχίσει να επηρεάζει τη χώρα μας με τα μέτωπα που το συνοδεύουν και θα επικρατήσουν νοτιάδες 5 με 6 και τοπικά 7 μπ. και θα έχουμε πολλές βροχές και καταιγίδες, καθώς και χιόνια στα ορεινά.

Την Κυριακή το σύστημα θα περάσει νότια από τη χώρα μας αλλά θα επηρεάσει κυρίως τα ανατολικά και νότια τμήματα ενώ σταδιακά από τα δυτικά προς τα ανατολικά ο καιρός θα αρχίζει μνα παρουσιάζει βελτίωση. Οι θερμοκρασίες θα κυμαίνονται σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από το www.deltiokairou.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα