Χολαργός: Συνελήφθη Βέλγος αντιεξουσιαστής με πλήθος εμπρηστικών μηχανισμών

Χολαργός: Συνελήφθη Βέλγος αντιεξουσιαστής με πλήθος εμπρηστικών μηχανισμών
Ελληνική Αστυνομία Eurokinissi

Τον νεαρό άντρα εντόπισαν αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας να περιεργάζεται ένα ποδήλατο και όταν τον σταμάτησαν βρήκαν στην κατοχή του όλα αυτά τα αντικείμενα.

Ενδεχόμενη εμπρηστική επίθεση απέτρεψε η Κρατική Ασφάλεια, ύστερα από την σύλληψη ενός 33χρονου Βέλγου αντιεξουσιαστή που εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης στον Χολαργό με πλήθος εμπρηστικών μηχανισμών στην κατοχή του.

Τον νεαρό άντρα τον εντόπισαν αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλεια να περιεργάζεται ένα ποδήλατο και όταν τον σταμάτησαν βρήκαν στην κατοχή του δύο αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς, αποτελούμενους ο καθένας από 4 τεμάχια στερεού πετρελαίου και τεμάχιο βραδύκαυστου υλικού (φιδάκι), 6 πλαστικές συσκευασίες με στερεό πετρέλαιο, πλαστική φιάλη με εύφλεκτο υγρό, φλόγιστρο υγραερίου και ζευγάρι γάντια.

Ο Βέλγος που αρνείται να δώσει πληροφορίες στις Αρχές, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατασκευή, κατοχή εμπρηστικών μηχανισμών, άρνηση υποβολής σε δακτυλοσκόπηση και οδηγείται στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η οποία συνεχίζει τις έρευνες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα