Διαστάσεις παίρνει η φωτιά στη Ζάκυνθο – Σε εξέλιξη στην Πάρο και στην Εύβοια

Διαστάσεις παίρνει η φωτιά στη Ζάκυνθο – Σε εξέλιξη στην Πάρο και στην Εύβοια
MotionTeam

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη φωτιά στην Ζάκυνθο, στην περιοχή Καλαμάκι- Καλύτερη εικόνα εμφανίζει η πυρκαγιά στο παρθένο πευκοδάσους του Όρους Καντήλι στην περιοχή των Πολιτικών Ευβοίας, ενώ την ίδια ώρα παραμένει σε εξέλιξη το πύρινο μέτωπο στην Πάρο.

Σε εξέλιξη βρίσκεται νέα φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή Καλαμάκι της Ζακύνθου, χωρίς να κινδυνεύει άμεσα κατοικημένη περιοχή, ωστόσο δείχνει να παίρνει διαστάσεις.

Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 16 άντρες της Πυροσβεστικής με 8 οχήματα, ένα ελικόπτερο και 4 αεροσκάφη εκ των οποίων δύο PZL και δύο Canadair.

Σε εξέλιξη παραμένει η πυρκαγιά στο παρθένο πευκοδάσος του Όρους Καντίλη στην Εύβοια, στην περιοχή Νεροτριβιά, βορείως των Πολιτικών, η οποία εμφανίζει καλύτερη εικόνα πλέον και δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή.

Πυρκαγιά στην περιοχή Νεροτριβιά, Ευβοίας

 

Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 10 άντρες της Πυροσβεστικής με 5 οχήματα, 8 άτομα πεζοπόρο τμήμα και ρίψεις νερού από αέρος πραγματοποιεί ένα ελικόπτερο.

Την ίδια ώρα παραμένει σε εξέλιξη η πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Ασπριές της Πάρου, δίχως επίσης να κινδυνεύει κατοικημένη περιοχή. Στο σημείο επιχειρούν 4 άντρες της Πυροσβεστικής με δύο οχήματα και ένα ιδιωτικό βυτιοφόρο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα