Ορχομενός: Έσπασαν τζαμαρία προεκλογικού κέντρου

Ορχομενός: Έσπασαν τζαμαρία προεκλογικού κέντρου
lamiareport.gr

Νωρίς τα ξημερώματα άγνωστοι παραβίασαν και προκάλεσαν ζημιές στο προεκλογικό γραφείο του υποψηφίου Δημάρχου Ορχομένου , Γιάννη Νταβαλούμη.

Όπως ανακοινώθηκε μέσα από τη σελίδα του υποψήφιου Δημάρχου Ορχομενού κ. Γιάννη Νταβαλούμη στα social media,

«Νωρίς το ξημέρωμα, ειδοποιήθηκα ότι το προεκλογικό μας γραφείο παραβιάστηκε. Ειδοποίησα άμεσα την Αστυνομία και έτρεξα κι ο ίδιος στο σημείο. Τίποτα δεν κλάπηκε-πράγμα που αποδεικνύει ότι ήταν πράξη εκφοβισμού» αναφέρουν μαζί με ανάλογο φωτογραφικό υλικό

. «Η Δημοκρατία δεν εκφράζεται έτσι. Η ενέργεια αυτή αφορά μια μεμονωμένη ομάδα ανθρώπων-«χειραγωγούμενη»-που πρέπει να αποκλειστεί από το Δήμο Ορχομενού» σχολιάζει ο ίδιος ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Νταβαλούμης.

lamiareport.gr

lamiareport.gr

Σύμφωνα με το orchomenos-press άμεση ήταν η αντίδραση και η καταδίκη του περιστατικού είχαμε από τον Συνδυασμό «Επανεκκίνηση Τώρα» της υποψήφιας Δημάρχου Ορχομενού κυρίας Βούλας Καράλη, η οποία με δελτίο Τύπου αναφέρει:

«Καταδικάζουμε οποιαδήποτε ενέργεια απειλεί να διαταράξει και να δυναμητίσει το κλίμα των εκλογών. Είναι προφανές ότι τέτοιες ενέργειες προέρχονται από εκείνους τους οποίους συμφέρει η πόλωση. Καλούμε τους ψηφοφόρους να προσέλθουν στις κάλπες με ηρεμία. Η ηρεμία είναι η απάντηση μας σε κάθε αντιδημοκρατική συμπεριφορά είτε αυτή αφορά λόγια είτε πράξεις».

Παρακολουθείστε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις σχετικά με τις δημοτικές – περιφερειακές εκλογές στο Live Blog του News 24/7

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα