Διπλό φονικό στην Καβάλα: Τι “όπλισε” το χέρι του δράστη

Διπλό φονικό στην Καβάλα: Τι “όπλισε” το χέρι του δράστη
Το σημείο στην Χρυσούπολη Καβάλας όπου 42χρονος κατόπιν διαπληκτισμού με έναν 42χρονο και μία 67χρονη, τους πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο τραυματίζοντάς τους θανάσιμα Eurokinissi

Ο 42χρονος οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο της Καβάλας για την απολογία του. Θα εξηγήσει καρέ - καρέ τι ήταν εκείνο που του "όπλισε" δύο φορές το χέρι το βράδυ της Πέμπτης και να σκοτώσει τους γείτονές του, την 67χρονη και τον 42χρονο γιο της.

Ενώπιον των ανακριτικών αρχών οδηγήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο δράστης του διπλού φονικού στη Χρυσούπολη της Καβάλας.

Ο 42χρονος οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο της Καβάλας, μετά την προθεσμία που ζήτησε και πήρε την Παρασκευή, ούτως ώστε να ετοιμάσει την απολογία του.

Θα κληθεί να εξηγήσει καρέ – καρέ τι ήταν εκείνο που του “όπλισε” δύο φορές το χέρι το βράδυ της Πέμπτης και να σκοτώσει με την κυνηγετική του καραμπίνα τους γείτονές του, την 67χρονη και τον 42χρονο γιο της.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, θα ζητηθεί και ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, διότι ο δράστης τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται σε σύγχυση.

Αναφέρεται ασυνάρτητα στη ζωή του και όσον αφορά το συγκεκριμένο περιστατικό του φόνου, λέει πως η θέση στάθμευσης της νταλίκας του θύματος ήταν απλά η αφορμή και όχι η αιτία για αυτό το άγριο φονικό.

Όπως υποστηρίζει ο ίδιος, η χρόνια διαμάχη μεταξύ των δύο οικογενειών, που έμεναν δίπλα – δίπλα, ήταν που οδήγησε στην άγρια δολοφονία.

Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει περίπτωση να ζητηθεί εκ νέου προθεσμία για να ετοιμάσουν την απολογία τους, ούτως ώστε την Τετάρτη τελικά να αναφερθεί στο περιστατικό ο 42χρονος.

Από την άλλη πλευρά, ο δικηγόρος της οικογένειας των θυμάτων έκανε λόγο για συγκλονιστικά στοιχεία τα οποία θα αποκαλύψει για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα