Δολοφονία στην Κηφισιά: Το συμβόλαιο θανάτου, οι δέκα σφαίρες και η συσχέτιση με την δολοφονία του “καράφλα”

Δολοφονία στην Κηφισιά: Το συμβόλαιο θανάτου, οι δέκα σφαίρες και η συσχέτιση με την δολοφονία του “καράφλα”
Η 33χρονη βρέθηκε νεκρή στο γκαράζ του σπιτιού της, στις 19 Σεπτεμβρίου Eurokinissi

Η δολοφονία της άτυχης δικηγόρου, η προηγούμενη απόπειρα σε βάρος της και οι σχέσεις της με άτομα της νύχτας.

Με 10 τουλάχιστον σφαίρες γάζωσαν οι δράστες την 33χρονη δικηγόρο που βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητο της στο γκαράζ της πολυκατοικίας όπου διέμενε στην Κηφισιά.

Η δολοφονία διαπράχθηκε την νύχτα της Τρίτης, ωστόσο το πτώμα της 33χρονης δεν βρέθηκε πριν από το μεσημέρι της Τετάρτης.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι το θύμα φέρεται να είχε σχέσεις με ανθρώπους της νύχτας, ενώ σημειώνεται ότι είχε γίνει δολοφονική απόπειρα σε βάρος της το 2011, όταν την είχαν πυροβολήσει άγνωστοι δράστες μέσα από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Μάλιστα το 2011 ήταν έγκυος 7 μηνών και η ενέδρα είχε γίνει στο Γαλάτσι. Από τύχη είχε σωθεί τόσο η ίδια όσο και το έμβρυο της, όταν δυο άτομα την πυροβόλησαν μπαίνοντας στο ΙΧ αυτοκίνητό της. Η άτυχη δικηγόρος είχε κατηγορηθεί το 2009 και για ληστείες.

Νεκρή εντοπίστηκε το απόγευμα της Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018 Eurokinissi

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 33χρονη, μητέρα ενός κοριτσιού, ήταν σύντροφος μπράβου των νοτίων προαστίων, υπόπτου για την δολοφονία του 43χρονου βαρυποινίτη Καραγιάννη, γνωστού με το προσωνύμιο “Σαμπρέλας” ή “Καράφλας”. Η δολοφονία του “Σαμπρέλα” ήρθε ως συνέχεια της αιματηρής βεντέτας μεταξύ αντίπαλων ομάδων της νύχτας.

Το “σημείο μηδέν” στην βεντέτα αυτή, υπήρξε η  η απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του Καραγιάννη στις φυλακές τον Ιανουάριο του 2017, ενώ ακολούθησε η εκτέλεση του παλιού συνεργού του, Βασίλη Γρίβα, στα Γλυκά Νερά.

Στην συνέχεια, ήρθε η εκτέλεση του αφεντικού της “Greek Mafia” Βασίλη Στεφανάκου έξω από το “στρατηγείο” του στο Χαϊδάρι και του επίσης παλιού συνεργού του Καραγιάννη που πλέον είχε προσεγγίσει την συμμορία του Στεφανάκου, του Γιώργου Λίτσα, γνωστού και ως “Μπου” ή “Μπούμπι”, έξω από το σπίτι του στους Αγίους Αναργύρους.

Υπενθυμίζεται “Καράφλας” δολοφονήθηκε τον περασμένο Ιούνιο σε πολυσύχναστο σημείο, σε ώρα αιχμής, στη συμβολή των οδών Αίαντος και Ναϊάδων στο Π. Φάληρο, με πάνω από 60 σφαίρες να φεύγουν από τα όπλα των εκτελεστών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα