Έγκλημα στους Άγιους Θεοδώρους: Συγκλονίζει η μαρτυρία του γιου της άτυχης 73χρονης

Έγκλημα στους Άγιους Θεοδώρους: Συγκλονίζει η μαρτυρία του γιου της άτυχης 73χρονης
Αστυνομία Eurokinissi

Η 73χρονη βρήκε φρικτό θάνατο αφού την πάτησαν και την συνέθλιψαν με το αμάξι. "Είδα τη μάνα μου νεκρή στο πάτωμα με κομμένη την αλυσίδα στον λαιμό της", συγκλονίζει ο γιος της.

Η 73χρονη γυναίκα βρήκε φρικτό θάνατο στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας. Η άτυχη ηλικιωμένη φαίνεται πως είχε επισκεφτεί με τον σύζυγό της και τον γιο τους το εξοχικό τους για το τριήμερο.

Όταν άγνωστοι δράστες  επιχείρησαν να εισέλθουν στην οικία της οικογένειας με σκοπό την κλοπή, τους αντιλήφθηκε η άτυχη ηλικιωμένη και έβαλε τις φωνές, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψουν την προσπάθειά τους και να επιβιβαστούν στο όχημά τους για να διαφύγουν.

Εκείνη όμως φέρεται να τους κυνήγησε και να προσπάθησε να εμποδίσει την διαφυγή τους, καθώς στάθηκε μπροστά στο αυτοκίνητό τους. Οι δράστες δεν δίστασαν, έβαλαν μπροστά, πάτησαν γκάζι και όχι μόνο παρέσυραν την άτυχη γυναίκα, αλλά την πάτησαν κιόλας, συνθλίβοντάς την και στη συνέχεια διέφυγαν, αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Οι μαρτυρίες του γιου της συγκλονίζουν.

“Ήρθαν μπροστά στην πόρτα μας και σταματήσανε ένα ασημί Hyundai και φωνάξανε. Η μητέρα μου βγήκε έξω, εγώ ήμουν μέσα με πατερίτσες. Εκείνη τη στιγμή πήγανε να τη βουτήξουνε μάλλον από τον λαιμό και να της πάρουν το χρυσαφικό της, μια αλυσίδα. Ήρθανε σε πάλη και μετά την πατήσανε με το αυτοκίνητο.

Τη χτυπήσανε από μπροστά, έπεσε κάτω και μετά πέρασαν από πάνω της. Φώναξε ‘Γιώργο’ -εμένα- και έτρεξα στην πόρτα με τις πατερίτσες. Μέχρι να φτάσουμε στα μισά της διαδρομής με τον πατέρα μου, η μάνα μου είχε ‘φύγει’. Την πάτησαν με το αμάξι. Πήγαν να κόψουν και την αλυσίδα από τον λαιμό της. Είδα τη μάνα μου νεκρή στο πάτωμα με κομμένη την αλυσίδα στον λαιμό της.

Οι δράστες ήταν δύο ήταν αλλά είδα μόνο τον έναν. Μετά μπήκανε στο αυτοκίνητο. Η μάνα μου προσπάθησε να τους εμποδίσει, αλλά αυτοί βάλανε μπρος και την πατήσανε. Την πέταξανε δύο τρία μέτρα μπροστά και όχι μόνο αυτό, την περάσανε και από πάνω. Τη διαλύσανε. Αυτό έγινε”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα