Άγιοι Ανάργυροι: Μαχαίρωσαν ηλικιωμένο μέχρι θανάτου

Άγιοι Ανάργυροι: Μαχαίρωσαν ηλικιωμένο μέχρι θανάτου
Ελληνική Αστυνομία Eurokinissi

Τον άτυχο 71χρονο εντόπισε το μεσημέρι ένας φίλος του και σε κατάσταση σοκ κάλεσε τις Αρχές - Φέρει τραύματα από μαχαίρι σε κοιλιά και θώρακα.

Νεκρός με τραύματα από μαχαίρι στην κοιλιά και τον θώρακα εντοπίστηκε ένας άτυχος 71χρονος το μεσημέρι, μέσα στο σπίτι του, επί της οδού Αλεξανδρουπόλεως 4, στους Αγίους Αναργύρους.

Τον άτυχο ηλικιωμένο τον ανακάλυψε σε αυτή την κατάσταση ένας φίλος του που τον επισκέφτηκε στο σπίτι του, ο οποίος σε κατάσταση σοκ κάλεσε τις Αρχές.

Στο σημείο έφτασε σύντομα κλιμάκιο αντρών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, κλιμάκιο Εγκληματολογικών Ερευνών και ιατροδικαστής και η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Από την πρώτη εικόνα που έχουν οι αστυνομικοί στο σημείο δεν φαίνεται να υπάρχουν εμφανή τουλάχιστον ίχνη παραβίασης, ούτε υπάρχει έντονη εικόνα έρευνας των χώρων της οικίας.

Από την Ασφάλεια ερευνούν όλες τις πιθανότητες, ωστόσο από την μέχρι τώρα εικόνα που έχουν οι αστυνομικοί, στρέφονται περισσότερο στην πιθανότητα των προσωπικών κινήτρων για το έγκλημα.

Ανάμεσα στα άτομα που αναζητούνται για να ληφθούν καταθέσεις από εκείνους, είναι και ένας από τους γιους του, που σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα