Αναζητούν τον σύντροφο της γυναίκας που πυροβολήθηκε στο Χαϊδάρι

Αναζητούν τον σύντροφο της γυναίκας που πυροβολήθηκε στο Χαϊδάρι
Φωτογραφία αρχείου

Οι γείτονες άκουσαν έντονη φασαρία και στη συνέχεια τον πυροβολισμό. Εξετάζεται η πιθανότητα, ο δράστης να ήταν ο σύντροφός της που είναι άφαντος - Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο με τραύμα στο μάγουλο και κάταγμα στην γνάθο, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο για την ζωή της

Συνεχίζονται οι έρευνες της Ασφάλειας για τον εντοπισμό του συντρόφου της 40χρονης γυναίκας από την Αλβανία, η οποία δέχτηκε χθες πυροβολισμό στο πρόσωπο μέσα στο σπίτι της, στο Δάσος Χαϊδαρίου, επί της οδού Αγίας Παρασκευής.

Οι γείτονες άκουσαν έντονη φασαρία και στη συνέχεια τον πυροβολισμό. Ο άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης διέφυγε από το σημείο. Γείτονες είδαν την γυναίκα να βγαίνει αιμόφυρτη από το σπίτι της, έτρεξαν να την βοηθήσουν και κάλεσαν ασθενοφόρο που την μετέφερε στο Τζάνειο Νοσοκομείο.

Καθώς δεν βρέθηκε κανείς άλλος στο σπίτι, εξετάζεται αν ο δράστης είναι ο σύντροφός της με τον οποίο φέρεται να συζούσε και εξετάζεται η πιθανότητα να υπήρξε μεταξύ τους κάποια πιθανή διένεξη.

Η γυναίκα νοσηλεύεται με τραύμα στο μάγουλο και κάταγμα στην γνάθο της, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο για την ζωή της, ωστόσο λόγω της κατάστασής της δεν ήταν σε θέση να μιλήσει στους αστυνομικούς και να τους εξηγήσει τι συνέβη και ποιος ήταν ο δράστης. Την έρευνα για το περιστατικό έχει αναλάβει η Ασφάλεια Χαϊδαρίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα