Έγκλημα στο Χαλάνδρι – Σοκάρει η Γερμανίδα: “Κοιμόμουν δίπλα του και του μαγείρευα”

Έγκλημα στο Χαλάνδρι – Σοκάρει η Γερμανίδα: “Κοιμόμουν δίπλα του και του μαγείρευα”

Ανατριχιαστικές ήταν οι περιγραφές στην ομολογία της 56χρονης Γερμανίδας που φέρεται να σκότωσε τον 64χρονο σύντροφό της στο Χαλάνδρι, δίνοντάς του χάπια. Κοιμόταν επί 10 ημέρες με τον νεκρό σύντροφό της στο σπίτι.

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις της Γερμανίδας για το έγκλημα κατά του συντρόφου της στο Χαλάνδρι. Περιέγραψε με λεπτομέρειες όσα έγιναν μέσα στο σπίτι, όπου μαρτύρησε ο άτυχος μεσίτης.

Η 56χρονη Γερμανίδα κοιμόταν επί 10 ημέρες με τον νεκρό σύντροφό της στο σπίτι όπου έμεναν στο Χαλάνδρι.

“Όταν ξύπνησα στις 19 Δεκεμβρίου πήγα να τον ψηλάφησα και κατάλαβα ότι ήταν κανονικά νεκρός. Δεν είχε παλμούς. Με έπιασε πανικός. Άρχισα να του μιλάω και δεν ήξερα τι να κάνω. Είχα καταλάβει ότι πέθανε, αλλά δεν το πίστευα και μ’ άρεσε να είμαι δίπλα του. Το χρειαζόμουν. Από τότε τις επόμενες 10 μέρες ξάπλωνα και κοιμόμουν δίπλα του, γιατί ένιωθα ότι ήταν ακόμα κοντά μου. Ζούσα σαν να ήταν μαζί μου, πήγαινα σούπερ μάρκετ, του μιλούσα, μαγείρευα και για τους δυο μας. Εμένα με ανησυχούσε μην έρθει και τον ψάξει κανένας.”

Ο συνήγορος της 56χρονης, Σπύρος Δημητρίου, δήλωσε:

“Ήθελε να τον φροντίσει. Η εικόνα του ήταν ενός αξιόλογου ανθρώπου, που δεν θα έπρεπε να βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση νεκρός.”

Η Γερμανίδα σύντροφος του άτυχου 64χρονου παραδέχτηκε πως του έδωσε χάπια, τα οποία ίσως να προκάλεσαν τον θάνατό του:

“Εγώ έβαλα 5 ή 6 χάπια σε ένα ποτήρι, που είχα βάλει μέσα μπλε πορτοκαλάδα χωρίς ανθρακικό και τα διέλυσα στην πορτοκαλάδα με ένα κουτάλι. Μετά του πήγα το ποτήρι αυτό με την πορτοκαλάδα και την ήπιε. Αυτά τα χάπια ήταν άσπρα και ήταν πεταμένα μέσα στο συρτάρι στο σαλόνι. Μέσα στη νύχτα άρχισε να βήχει χειρότερα και να βγάζει σαν αφρούς από το στόμα του.”

Επίσης, περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια το πώς ξεψύχησε:

“Τον βρήκα ξαπλωμένο στο κρεβάτι να ροχαλίζει σιγανά και είδα στο σπίτι μια αναστάτωση, σαν να είχε προσπαθήσει να κινηθεί μέσα στο σπίτι και να μην μπορούσε, να έριχνε πράγματα κάτω. Ξάπλωσα κοντά του και είδα ότι δεν μπορούσε να μιλήσει καλά, σαν να μπέρδευε τα λόγια του. Μου έπιασε το χέρι μου και το έσφιξε δυνατά”.

Η 56χρονη απολογείται την Τετάρτη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα