Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα που διακινούσε ηρωίνη στην Αττική

Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα που διακινούσε ηρωίνη στην Αττική
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ηρωίνης

Συνελήφθησαν τέσσερα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και κατασχέθηκαν σχεδόν 21,5 κιλά ηρωίνης.

Εξαρθρώθηκε, από την Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική οργάνωση τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούντο στην διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων ηρωίνης, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Συνελήφθησαν έπειτα από αστυνομική επιχείρηση, βραδινές ώρες της Τετάρτης, σε Αιγάλεω, Χαϊδάρι και Μελίσσια, τρείς Αλβανοί ηλικίας 40, 42 και 48 ετών μέλη της σπείρας, ενώ τις πρώτες πρωινές ώρες χθες, συνελήφθη στο Συνοριακό Σταθμό Κακαβιάς, ένα επιπλέον μέλος της σπείρας, που πρόκειται για έναν 32χρονο Αλβανό. Επιπλέον συνελήφθη και μία 43χρονη Ελληνίδα, για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, κατόπιν συστηματικής έρευνας για τη δράση εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιείτο στη διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων ηρωίνης και μετά από εξακριβώσεις χώρων, στοιχείων ατόμων και δημιουργίας προφίλ, επετεύχθη ο εντοπισμός τους και διαπιστώθηκε η εγκληματική τους δράση.

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ηρωίνης

Επιπλέον αποκαλύφθηκε ο ρόλος εκάστου στη δράση της οργάνωσης και ειδικότερα ο αρχηγικός ρόλος του 32χρονου στην εύρεση των ποσοτήτων ηρωίνης και στην καθοδήγηση των υπολοίπων μελών. Ο 40χρονος ήταν υπεύθυνος για τη διακίνηση των ναρκωτικών, σε διάφορους άλλους διακινητές στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, ενώ ο 42χρονος και ο 48χρονος ήταν υπεύθυνοι για τη φύλαξη των ποσοτήτων της ηρωίνης στην οικία τους.

Στην κατοχή τους, καθώς και από τις έρευνες σε οικίες, χώρους και οχήματα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ηρωίνης βάρους 21 κιλών και 399,7 γραμμαρίων, ένα γραμμάριο κοκαΐνης, 2,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, τρεις ζυγαριές ακριβείας, 920 ευρώ, 9 κινητά τηλέφωνα και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο. Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα