Φονικό στο Χαλάνδρι: Αναζητείται ακόμα η Γερμανίδα σύντροφος του 64χρονου – Δεν έφυγε αεροπορικώς

Φονικό στο Χαλάνδρι: Αναζητείται ακόμα η Γερμανίδα σύντροφος του 64χρονου – Δεν έφυγε αεροπορικώς
Αστυνομία - περιπολικό Eurokinissi

Δεν προέκυψε από την έρευνα στα αεροδρόμια και τις αεροπορικές εταιρείες να έχει διαφύγει τουλάχιστον αεροπορικώς η Γερμανίδα σύντροφος του δολοφονημένου 64χρονου στο Χαλάνδρι- Δεν μπορεί να αποκλειστεί η τυχόν διαφυγή της οδικώς ή ακόμη και η παραμονή της στην Ελλάδα.

Απαντήσεις προσπαθούν να βρουν οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής για το τι ακριβώς συνέβη πριν περίπου δύο εβδομάδες στο ισόγειο διαμέρισμα της οδού Κονίτσης 24, στο Χαλάνδρι.

Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος που διαμένει στον υπερκείμενο όροφο και είχε νοικιάσει το διαμέρισμα στον 64χρονο μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο, είχε χάσει τα ίχνη του ζευγαριού τον τελευταίο 1,5 μήνα. Μαζί του είχαν χάσει τα ίχνη του 64χρονου, συνάδελφοί του που τον είχαν αναζητήσει, ακόμα και η πρώην σύζυγός του, κανείς όμως δεν είχε δηλώσει επισήμως στις Αρχές την εξαφάνισή του.

Η σορός του 64χρονου εντοπίστηκε όταν ο ιδιοκτήτης πλησίασε στην πόρτα του διαμερίσματος σε μία ακόμη προσπάθεια να βρει τον ενοικιαστή του και τότε αντιλήφθηκε την έντονη δυσοσμία που ερχόταν μέσα από το διαμέρισμα και κάλεσε τις Αρχές.

Όταν οι αστυνομικοί εισήλθαν στο διαμέρισμα, εντόπισαν την σορό του 64χρονου τυλιγμένη σε σακούλες, σεντόνια, κουβέρτες, μονωτικές ταινίες και σχοινιά που τον είχε τυλίξει σφιχτά το άτομο που του αφαίρεσε την ζωή, σε μία προσπάθεια ίσως να μη γίνει εγκαίρως αντιληπτή η αποσύνθεση, να κερδίσει χρόνο και να διαφύγει.

Έκτοτε άφαντη παραμένει η Γερμανίδα σύντροφος του θύματος που συζούσε μαζί του και οι Αρχές έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου για να την εντοπίσουν και να λάβουν απαντήσεις. Από την έρευνα που έγινε στα αεροδρόμια και στις αεροπορικές εταιρείες, δεν προέκυψε να έχει διαφύγει από την χώρα, τουλάχιστον αεροπορικώς.

Δεν μπορεί να αποκλειστεί όμως η τυχόν διαφυγή της οδικώς, καθώς ως υπήκοος χώρας της ΕΕ δεν θα περνούσε από έλεγχο αν επέλεγε να διαφύγει οδικώς μέσω Βουλγαρίας, Ρουμανίας κλπ. ούτε μπορεί να αποκλειστεί επί του παρόντος ακόμη και η παραμονή της στην Ελλάδα σε κάποιο χώρο.

Σημειώνεται ότι λόγω της προχωρημένης αποσύνθεσης και σαπωνοποίησης της σορού το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής δεν έκανε πιο σοφούς τους αστυνομικούς αφού δεν μπορούσε να βρεθεί με ακρίβεια η αιτία θανάτου του θύματος κάτι που ίσως φωτίσουν οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται.

Εάν για παράδειγμα ο θάνατος ήταν ασφυκτικός από τις αλλοιώσεις λόγω αποσύνθεσης στους πνεύμονες, στον φάρυγγα και στην στοματική κοιλότητα δεν θα μπορούσε να γίνει αντιληπτός και έτσι μέχρι να αποκαλυφθεί ο μηχανισμός θανάτου του θύματος δεν μπορεί να αποκλειστεί ακόμη και το ενδεχόμενο το θύμα απλά να πέθανε και το άτομο που βρισκόταν μαζί του να τον τύλιξε και να έφυγε φοβούμενο ότι θα βρει τον μπελά του.

Αυτό είναι ένα ενδεχόμενο βεβαίως, μάλλον ακραία απίθανο, καθώς αυτό που φαντάζει για τους αστυνομικούς ποιο λογικό να έχει συμβεί, είναι ο άνθρωπος αυτός να έχασε την ζωή του με δόλο και το άτομο που ευθύνεται για αυτή την πράξη να τον τύλιξε προσπαθώντας να βρει χρόνο για την διαφυγή του.

Η ληστεία έχει αποκλειστεί εντελώς ως κίνητρο αφού δεν φαίνεται να λείπει κάτι από το σπίτι, να έχει παραβιαστεί είσοδος ή να έχει ερευνηθεί ο χώρος και έτσι μένουν τα προσωπικά κίνητρα, ενώ σε συνάρτηση με την μακρά απουσία της Γερμανίδας συντρόφου του, αυτόματα καθίσταται και ως η κυρίως ύποπτη. Το γεγονός μάλιστα ότι έχει γίνει γνωστό ότι έχει εντοπιστεί ο σύντροφός της νεκρός και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο και εκείνη παραμένει άφαντη, αυτό επιτείνει ακόμη περισσότερο τις υποψίες των Αρχών σε βάρος της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα