Φονικό στη Μυτιλήνη: “Τη ζήλευε – Τσακώνονταν συνέχεια” λέει ο πατέρας

Φονικό στη Μυτιλήνη: “Τη ζήλευε – Τσακώνονταν συνέχεια” λέει ο πατέρας

Σοκ έχει προκαλέσει η δολοφονία με καραμπίνα της 24χρονης Ερατώς από τον 25χρονο εν διαστάσει σύζυγό της, τη στιγμή που η 2,5 ετών κορούλα τους βρισκόταν στο διπλανό δωμάτιο.

Συγκλονίζει το έγκλημα πάθους στη Μυτιλήνη, με φερόμενο δράστη έναν 25χρονο και θύμα την 24χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, με την οποία είχαν αποκτήσει ένα κοριτσάκι.

Το 2,5 ετών παιδί τους δε, κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο, όταν την πυροβόλησε. Εκείνη την ώρα η νεαρή μιλούσε στο τηλέφωνο με φίλο της στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος φέρεται να άκουσε τα πάντα και αμέσως ενημέρωσε το πατέρα της άτυχης κοπέλας.

Ο 25χρονος πήρε την μικρούλα και την πήγε στο πατρικό του στο χωριό Λουτρά. Εκεί συνελήφθη από τους αστυνομικούς και ομολόγησε ότι σκότωσε την Ερατώ.

Τη ζήλευε – Τσακώνονταν συνέχεια

«Από ζήλεια, τίποτα άλλο. Τσακωνόντουσαν συνέχεια μάθαμε» ανέφερε ο πατέρας της 24χρονης στο Star, ενώ μέσω εισαγγελέα η οικογένεια της κοπέλας θα πάρει το κοριτσάκι.

Το νεαρό ζευγάρι είχε χωρίσει τον τελευταίο μήνα. Η 24χρονη θέλησε να κάνει μια νέα αρχή, γι’ αυτό μετακόμισε πρόσφατα σε διαμέρισμα στη Μυτιλήνη μαζί με την κόρη της. Εργαζόταν σε παιδικό σταθμό ως βρεφονηπιοκόμος, έχοντας συνεχώς μαζί της το παιδί της. Όσοι γνώριζαν το ζευγάρι λένε ότι ο 25χρονος δεν μπορούσε να αποδεχτεί το γεγονός ότι η Ερατώ τον χώρισε.

Όπως είπε και η εργοδότρια της 24χρονης, η οποία δούλευε σε παιδικό σταθμό, η Ερατώ της είχε αναφέρει πως την απειλούσε ότι θα της πάρει το παιδί.

«Δύο φορές μου είχε πει ότι την απειλούσε ότι θα της πάρει το παιδί. Του είχε πει, δεν το δεχόταν στην αρχή, να χωρίσουν, αλλά μετά είχαν φιλικές σχέσεις. Η Ερατώ ήταν ένα πολύ αξιόλογο κορίτσι με πολλά όνειρα».

Ο κατηγορούμενος πήγε το μεσημέρι στον εισαγγελέα, ενώ πήρε προθεσμία να απολογηθεί στον ανακριτή, το Σάββατο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα