Φονικό στο Φάληρο: Ενδοοικογενειακή βία μεταξύ των δύο αδερφών – Τη μαχαίρωσε στο δρόμο

Φονικό στο Φάληρο: Ενδοοικογενειακή βία μεταξύ των δύο αδερφών – Τη μαχαίρωσε στο δρόμο

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο όπου λίγο αργότερα κατέληξε - Μάρτυρας κατέγραψε τις πινακίδες του αυτοκινήτου του δράστη την στιγμή που διέφευγε και διενεργούνται εκτεταμένες αναζητήσεις για τον εντοπισμό του.

Έντονο ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας υπήρχε ανάμεσα στα δύο αδέρφια στο Π. Φάληρο. Μάλιστα, η άτυχη 53χρονη καθηγήτρια είχε υποβάλλει μήνυση πέρυσι τον Ιούλιο σε βάρος του αδερφού της για ενδοοικογενειακή βία.

Μεταξύ τους φαίνεται να υπήρχαν κληρονομικά και οικονομικά ζητήματα ενώ ο δράστης είχε έντονα ξεσπάσματα βίας σε βάρος της και ενδεχομένως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Μπορεί να μην υπήρχε γνωμάτευση για την περίπτωσή του αλλά από το περιβάλλον του περιγράφεται ως εξαιρετικά οξύθυμος άνθρωπος με έντονα βίαια ξεσπάσματα.

Το άγριο έγκλημα εκτυλίχθηκε τη νύχτα στο Π.Φάληρο επί της οδού Τρίτωνος 38, λίγο πριν φτάσει στο σπίτι της η άτυχη 53χρονη, που έμενε επί της οδού Αιόλου. Το θύμα μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο, αιμόφυρτη από μαχαίρωμα που δέχτηκε στη μέση του δρόμου και λίγο αργότερα κατέληξε στο Νοσοκομείο.

Από τις Αρχές αναζητείται για να συλληφθεί ο 52χρονος αδερφός της, καθώς αυτόπτες μάρτυρες αυτόν υπέδειξαν ως δράστη που άρπαξε τη γυναίκα από τα μαλλιά στη μέση του δρόμου και την κάρφωσε με δύναμη αριστερά στον θώρακα, σωριάζοντάς την αιμόφυρτη στο οδόστρωμα.

Σύμφωνα πάντα με όσα ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο, ο δράστης διέφυγε με αυτοκίνητο και ο αριθμός των πινακίδων που κατέγραψε μάρτυρας παραπέμπει στον αδερφό της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα