Καταδίωξη και ανταλλαγή πυροβολισμών αστυνομικών με κακοποιούς στα Άνω Λιόσια

Καταδίωξη και ανταλλαγή πυροβολισμών αστυνομικών με κακοποιούς στα Άνω Λιόσια
Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ Eurokinissi

Πλήρωμα της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. καταδίωξε κλεμμένο αυτοκίνητο στα Άνω Λιόσια στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, οι οποίοι πυροβόλησαν εναντίον τους με αποτέλεσμα να απαντήσουν και εκείνοι στα πυρά - Το αυτοκίνητο μετά από τρελή καταδίωξη ακινητοποιήθηκε σε χωματόδρομο και οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τον συνοδηγό.

Μία κινηματογραφική καταδίωξη εκτυλίχθηκε χθες στις 10 το βράδυ, στη συμβολή των οδών Σγούρου και Αναγεννήσεως, στα Άνω Λιόσια, όταν κατά τη διάρκεια περιπολίας, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν ένα κλεμμένο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα να κινείται στην περιοχή.

Με την σειρά τους οι αστυνομικοί κάλεσαν τον οδηγό να ακινητοποιήσει το όχημα εκείνος όμως πάτησε γκάζι με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη στους δρόμους των Άνω Λιοσίων.

Οι δράστες που επέβαιναν σε αυτό άνοιξαν πυρ εναντίον των αστυνομικών, με αποτέλεσμα και οι αστυνομικοί να απαντήσουν στα πυρά που δέχτηκαν. Από την ανταλλαγή των πυρών κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς, ενώ λίγο αργότερα το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε σε έναν χωματόδρομο.

Ο οδηγός κατάφερε να διαφύγει πεζός, όμως οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον συνοδηγό και να κατάσχουν μέσα από το αυτοκίνητο ένα πιστόλι. Ο δράστης οδηγήθηκε στην Ασφάλεια και πλέον ερευνώνται τυχόν παράνομες ενέργειες για τις οποίες είναι υπεύθυνοι, ενώ αναζητείται ο οδηγός.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα