Κιλκίς: Σε διαθεσιμότητα 5 αστυνομικοί και ΕΔΕ για όλους τους εμπλεκόμενους

Κιλκίς: Σε διαθεσιμότητα 5 αστυνομικοί και ΕΔΕ για όλους τους εμπλεκόμενους

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για την υπόθεση της δράσης εγκληματικών οργανώσεων που δραστηριοποιήθηκε στο Κιλκίς. Σε διαθεσιμότητα πέντε αστυνομική, μεταξύ αυτών και ένας ανώτερος Αξιωματικός.

Πέντε αστυνομικοί, μεταξύ των οποίων και ένας Αξιωματικός τίθενται σε διαθεσιμότητας, όπως ανέφερε η ανακοίνωση της αστυνομίας, η οποία έχει διατάξει και ΕΔΕ για όλους τους εμπλεκόμενους αστυνομικούς στη δράση εγκληματικών οργανώσεων που δραστηριοποιούνταν κυρίως στο Κιλκίς.

Οι εγκληματικές οργανώσεις που διακριβώθηκαν από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Βορείου Ελλάδος δραστηριοποιούνταν στις παράνομες ανασκαφές για ανεύρεση ή αποκάλυψη αρχαίων αντικειμένων και θησαυρών, στη διευκόλυνση της παράνομης διαμονής αλλοδαπών στην χώρα μας μέσω εικονικών θεωρήσεων διαβατηρίων και στην παράνομη διακίνηση τσιγάρων και καπνικών προϊόντων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε συνέχεια Δελτίου Τύπου, σχετικά με τη διακρίβωση από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Βορείου Ελλάδος της δράσης εγκληματικών οργανώσεων σε νόμο της Κεντρικής Μακεδονίας, ανακοινώνεται ότι, με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκαν σε διαθεσιμότητα (5) αστυνομικοί, μεταξύ των οποίων και ανώτερος Αξιωματικός, ενώ παράλληλα διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (Ε.Δ.Ε.) για όλους τους εμπλεκομένους αστυνομικούς'”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα