Κωφάλαλη ηλικιωμένη έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι της στην Χαλκίδα

Κωφάλαλη ηλικιωμένη έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι της στην Χαλκίδα
Αστυνομία 123RF

Η 82χρονη γυναίκα αρχικά λόγω της πάθησής της δεν αντιλήφθηκε τους διαρρήκτες ωστόσο όταν έγιναν αντιληπτοί, της επιτέθηκαν και την χτύπησαν στο πρόσωπο-Άρπαξαν τις λιγοστές της οικονομίες και χρυσαφικά και τράπηκαν σε φυγή

Δεν σεβάστηκαν ούτε την ηλικία της ούτε την κατάστασή της. Ο λόγος για μία 82χρονη κωφάλαλη που έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι της, στην Χαλκίδα.

Περίπου στις 4 τα ξημερώματα, χθες, δύο άγνωστοι δράστες που δεν είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, παραβίασαν την κεντρική είσοδο της οικίας της ηλικιωμένης με αιχμηρό αντικείμενο και εισήλθαν στο εσωτερικό της.

Η 82χρονη γυναίκα αρχικά λόγω της πάθησής της δεν αντιλήφθηκε τους διαρρήκτες, ωστόσο όταν έγιναν αντιληπτοί, προσπάθησε να τους αποτρέψει, της επιτέθηκαν και την χτύπησαν στο πρόσωπο. Στη συνέχεια, άρπαξαν τις λιγοστές της οικονομίες ύψους περίπου 1.600 ευρώ και χρυσαφικά και αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.

Παρά τις αναζητήσεις που ακολούθησαν από την Αστυνομία για τον εντοπισμό των δραστών, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα