Κύπρος: Η κυνική ομολογία του serial killer – Βρέθηκε βαλίτσα στη λίμνη

Κύπρος: Η κυνική ομολογία του serial killer – Βρέθηκε βαλίτσα στη λίμνη
Συνεχίζονται οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη SigmaLive

Δεν έχει τέλος η φρίκη από τη δράση του 35χρονου ίλαρχου στην Κύπρο. Τι απάντησε όταν τον ρώτησαν αν έδρασε στην Ελλάδα. Έρευνες για φόνο και στα Κατεχόμενα. Ο ίδιος ισχυρίζεται τώρα ότι τα θύματά του ήταν επτά.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις για τη δράση του 35χρονου κατά συρροή δολοφόνου γυναικών στην Κύπρο. Την τελευταία ώρα υπάρχει πολύ έντονη κινητικότητα στην Κόκκινη Λίμνη όπου διεξάγονται έρευνες και σύμφωνα με κυπριακά μέσα το ειδικό ρομπότ εντόπισε βαλίτσα μέσα στην οποία φέρεται να υπάρχει ένα από τα θύματά του.

Στο σημείο μεταφέρεται και ο ίδιος ο ίλαρχος, προκειμένου να υποδείξει το σημείο στο οποίο πέταξε τα πτώματα των θυμάτων του. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, στο σημείο βρίσκονται τουλάχιστον τρία θύματά του.

Νωρίτερα το Μεγάλο Σάββατο, ο επονομαζόμενος “Ορέστης” οδηγήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου, συνοδευόμενος από ισχυρή αστυνομική δύναμη, για ανανέωση διατάγματος προσωποκράτησης του για άλλες 8 μέρες.

Στο δικαστήριο ο «Ορέστης» δεν εκπροσωπούνταν από δικηγόρο και δεν έφερε ένσταση στο αίτημα για περαιτέρω κράτησή του. «Δεν φέρω ένσταση. Συμφωνώ», είπε σύμφωνα με τα κυπριακά ΜΜΕ. Παράλληλα, όπως μεταδίδουν, δήλωσε ότι τα θύματά του είναι συνολικά επτά και δεν υπάρχουν άλλες γυναίκες που να σκότωσε ο ίδιος.

Σημειώνεται ότι ο 35χρονος φέρεται να ομολογεί τα φρικιαστικά εγκλήματά του με ιδιόχειρες καταθέσεις. Σε μία από αυτές, κατονομάζει το θύμα που πέταξε σε λάκκο στην Ορούντα. Πρόκειται για την Κάτχα Ανού, από το Νεπάλ. Φέρεται παράλληλα να κατέγραψε σε 10 σελίδες τους φόνους και των 7 θυμάτων του.

Κυπριακές πηγές αναφέρουν επίσης ότι όταν ρωτήθηκε για πιθανή δράση του στην Ελλάδα, το αρνήθηκε λέγοντας “Δεν γνωρίζω τα μέρη εκεί. Δεν είχα που να θάψω κάποια γυναίκα”…

Σημειώνεται τέλος ότι το τελευταίο 24ωρο υπάρχει έντονη φημολογία και για δράση του στα κατεχόμενα. Αφορμή στάθηκε ο εντοπισμός γυναικείας σορού στο αεροδρομίου της Τύμπου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για το πτώμα 40χρονης από το Βιετνάμ και οι αρχές δεν αποκλείουν να είναι αυτό το 8ο θύμα του 35χρόνου…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα