Μαφιόζικη ένοπλη επίθεση στο Χαϊδάρι τα ξημερώματα

Μαφιόζικη ένοπλη επίθεση στο Χαϊδάρι τα ξημερώματα
Αστυνομικός με βαρύ οπλισμό Eurokinissi

Δύο άτομα που επέβαιναν σε αυτοκίνητο δέχτηκαν επίθεση από άγνωστο άντρα που ήταν πεζός και κυριολεκτικά γάζωσε το αυτοκίνητό τους, δίχως καθαρά από τύχη να τραυματιστούν - Αμέσως μετά ο δράστης επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο και τράπηκε σε φυγή.

Τις έρευνες της Ασφάλειας έχει προκαλέσει περιστατικό ενέδρας και ένοπλης επίθεσης που σημειώθηκε περίπου στη μία τα ξημερώματα επί της οδού Αγίου Αντωνίου, στο Χαϊδάρι.

Την στιγμή που βρίσκονταν μέσα σε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο δύο άτομα, δέχτηκαν επίθεση από έναν άγνωστο δράστη που ήταν πεζός και πυροβόλησε 15 φορές εναντίον τους, γαζώνοντας το αυτοκίνητο δίχως εκείνοι, καθαρά από τύχη να τραυματιστούν. Συγκεκριμένα, την στιγμή που επιβιβαζόταν ο συνοδηγός, ο δράστης πετάχτηκε από πίσω του και άρχισε να πυροβολεί.

Αμέσως μετά ο δράστης επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο και κατάφερε να διαφύγει αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Από την Ασφάλεια εξετάζονται τα συγκεκριμένα άτομα, Έλληνες και οι δύο, οι οποίοι φαίνεται πως έχουν απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν, καθώς υπάρχουν σοβαρές υποψίες ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα στον κόσμο της νύχτας και προσπαθούν να διαπιστώσουν τόσο τις διασυνδέσεις των στόχων όσο και την προέλευση του δράστη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα