Οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι: Συγκλονισμένοι οι γείτονες του παιδοκτόνου και αυτόχειρα

Οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι: Συγκλονισμένοι οι γείτονες του παιδοκτόνου και αυτόχειρα
Το σπίτι στην οδό Τυμφρηστού στο Χαλάνδρι όπου 27χρονος πατέρας σκότωσε το 4χρονο γιο του και στην συνέχεια αυτοκτόνησε Eurokinissi

Οι γείτονες του 27χρονου που σκότωσε τον γιο του και αυτοκτόνησε δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν πως συνέβη το τραγικό συμβάν, περιγράφουν ένα ήρεμο άνθρωπο και δηλώνουν πως δεν αντιλήφθηκαν τους πυροβολισμούς. Τραγική η στιγμή που η μάνα του 4χρονου Βασίλη τους εντοπίζει νεκρούς μέσα στο σπίτι.

Συγκλονισμένοι είναι οι γείτονες του 27χρονου που το μεσημέρι της Κυριακής χρησιμοποιώντας μια καραμπίνα σκότωσε τον 4χρονο γιο του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε μέσα στο σπίτι του επί της Οδού Τυμφαιστού στο Χαλάνδρι.

Μιλώντας στον ANT1, οι γείτονες δεν μπορούσαν να πιστέψουν ακόμη πώς ο 27χρονος έστρεψε την καραμπίνα εναντίον του 4χρονου παιδιού και τόνισαν πως δεν είχε δώσει στο παρελθόν δείγματα βίαιης συμπεριφοράς.

Μια γειτόνισσα περιέγραψε τη στιγμή που η εν διαστάσει σύζυγος του 27χρονου τους εντόπισε νεκρούς βάζοντας τις φωνές και καλώντας σε βοήθεια ενώ ένας άλλος γείτονες περιγράφει έντονο μονόλογο του 27χρονου το προηγούμενο βράδυ γεγονός που επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς πως υπήρχε έντονη τηλεφωνική λογομαχία μεταξύ του 27χρονου και της εν διαστάσει συζύγου του, λίγες ώρες πριν το τραγικό συμβάν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα